Jesper Jensen efter nederlag: Vi mangler de der fem procent

Danmark fik ikke den mest optimale optakt til den kommende EM-slutrunde, da det endte med et smalt nederlag til Holland i den sidste test.Dansk Håndbold Forbund

Det danske kvindelandshold spillede den sidste kamp ved Golden League mod Holland, og desværre endte opgøret med et 26-25-nederlag. Danmark var ellers foran 13-11 ved pausen, men de stærke hollændere satte dog en god anden halvleg sammen, hvilket betød, at de kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Den danske landstræner Jesper Jensen var skuffet efter kampen, men han kunne også se nogle positive takter på trods af nederlaget:

”Det er ærgerligt, men jeg synes stadig, at vores spil langt hen ad vejen er rigtig fint. Vi taber lidt intensitet i forsvaret, og det var lidt en tendens i løbet af halvlegen og i slutningen af perioden.”, fortæller Jesper Jensen til TV2 SPORTEN umiddelbart efter slutfløjt.

Landstræneren påpeger også, at det bliver for let for hollænderne at spille sig igennem det danske forsvar.

”De får alt for mange indspil i dag, og det er fordi, vi lige mangler de der fem procent.”

Kampen mod Holland var sidste chance for at finpudse formen for Jesper Jensen og det danske landshold, inden det går løs ved EM-slutrunden. For danskernes vedkommende starter slutrunden fredag den 4. november, hvor de skal møde Slovenien i Gruppe B.

Udover Slovenien er Danmark også i gruppe med Sverige og Serbien.