NFL: Eagles forstærker jerngreb om NFL

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NFL: Eagles forstærker jerngreb om NFL
NFL: Eagles forstærker jerngreb om NFL
NFL: Eagles forstærker jerngreb om NFLFlashscore
Med en knusende sikker sejr over Pittsburg Steelers fortsatte Philadelphia Eagles deres fantastiske start på sæsonen, hvor de nu har vundet samtlige syv kampe.

Jalen Hurts kastede tre touchdowns til AJ Brown i 1.halvleg og sluttede med ikke færre end 285 yards og fire touchdowns i alt, da Philadelphia Eagles hjemme på Lincoln Financial Field bankede Pittsburgh Steelers 35-13 søndag eftermiddag.

Det er første gang, at Eagles har vundet de første syv kampe siden 2004, da  Donovan McNabb og Terrell Owens førte dem til Super Bowl. I den sæson var det rent faktisk Pittsburgh Steelers, som forhindrede dem i at vinde den ottende kamp i træk. Men søndag eftermiddag kunne Steelers, der blot har vundet to af sæsonens første otte kampe, intet stille op over for de totalt dominerende Philadelphia Eagles. 

Seahawks bremsede Giants´ sejrsstimeAndetsteds i NFC divisionen noterede Dallas Cowboys sig for deres 6. sejr ud af otte mulige, da de i Chicago sikrede sig en flot sejr over over Chicago Bears med 49-29. Dallas førte endda med hele 28-7 før Chicago fik skabt spænding om resultatet med 15 points i træk. Men da David Montgomery lavede en fumble og Micah Parsons løb bolden helt ind i end zone, var Bears´ skæbne reelt besejret.

New York Giants har haft en flot start på sæsonen med blot ét nederlag, men ude mod Seattle Sehawks gik det galt, da holdet tabte med 13-27. Årsagen til nederlaget skulle bl.a findes i at Seahawks formåede at begrænse Saquon Barkley til blot 53 yards i løbet af de 20 gange, han fik bolden.

Af andre resultater vandt San Francisco 31-14 over Los Angeles Rams mens Las Vegas Raiders blev totalt "klædt af" af New Orleans Saints i et nederlag på 0-24. Derudover vandt Miami Dolphins 31-27 over Detroit Lions mens Green Bay Packers fortsatte deres rædsels-sæson med et nederlag på 17-27 til Buffalo Bills.