New England Patriots viste klassen mod Steelers med tre touchdowns før pausen

Bailey Zappe viste storspil mod Steelers
Bailey Zappe viste storspil mod SteelersProfimedia
Det har været en sæson langt under lavmålet for New England Patriots. Natten til fredag kom der noget oprejsning i form af en flot sejr over Steelers.

Efter en forrygende første halvleg, hvor de så bedre ud, end de har gjort hele sæsonen i angrebet, var stillingen 21-10 ved pausen.

Bailey Zappe, der startede sæsonen som backup for Mac Jones, kastede tre touchdowns i første halvleg. Det er første gang, det er sket for en quarterback i Patriots-trøjen, siden Tom Brady gjorde det i 2018.

To af disse touchdowns blev grebet af Hunter Henry, mens det første endte i armene på runningback Ezekiel Elliott.

Pittsburgh måtte undvære Kenny Pickett på quarterbackpositionen, og afløseren Mitch Trubisky havde svært ved at få flyttet bolden.

Mitch Trubisky ramte på 22 ud af 35 for 190 yards, kastede for et touchdown og løb for et andet, men Trubisky kastede også en interception i første halvleg. Til sidst i kampen kastede han også uforklarligt dybt til en godt dækket Diontae Johnson på fjerde-og-2 på et tidspunkt, hvor der manglede under to minutter.

Med en føring på 11 points ved pausen lænede Patriots sig tilbage, og lod det være op til deres forsvar at køre sejren i hus. De stoppede også fem ud seks angrebsserier fra Steelers, og kunne dermed notere sig den første sejr i fem kampe.

Med nederlaget på 21-18 og det kommende svære program med udekampe i tre ud af de sidste fire, fik Steelers slutspilsdrømme noget af et hak i tuden.