Stor dansk triumf i Las Vegas: MMA-kæmper udraderer stærk russer i UFC-opgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Stor dansk triumf i Las Vegas: MMA-kæmper udraderer stærk russer i UFC-opgør
I januar besejrede 38-årige Nicolas Dalby også brasilianske Warlley Alves i et opgør i Rio de Janeiro.
I januar besejrede 38-årige Nicolas Dalby også brasilianske Warlley Alves i et opgør i Rio de Janeiro.Profimedia
En dansker viste sig særdeles flot frem i MMA-sporten i Las Vegas natten til søndag dansk tid.

Nicolas Dalby vandt over den russiske favorit Muslim Salikhov med dommerstemmerne 3-0.

Kampen var i UFC-regi - sportens højeste niveau. Det var tilmed den tredje UFC-sejr i træk for 38-årige Nicolas Dalby.

De tre dommere havde alle Nicolas Dalby som vinder med henholdsvis 30-27, 30-27 og 29-28.

"Det føles fantastisk. Jeg er meget taknemmelig. For mig er det et tegn på, at det arbejde, jeg har lagt i det over de seneste par år efter nogle hårde tider, har båret frugt."

"Det giver mig masser af selvtillid, at resultaterne nu er begyndt at komme, efter at jeg har foretaget ændringer. Det har taget noget tid, men det virker," siger Nicolas Dalby til UFC's hjemmeside.

Han forklarer, at taktikken var at køre Muslim Salikhov træt. Det handlede om ikke at lave nogle vilde ting i starten, men at holde et højt tempo, så modstanderen hele tiden var beskæftiget.

"Jeg har altid haft masser af energi. Jeg vidste, at jeg havde mere i tanken end Salikhov. Det gjaldt om ikke at dumme mig i første omgang," siger Nicolas Dalby.

Det fungerede fint for Nicolas Dalby, der dominerede og kontrollerede det meste af kampen. Konstant var Nicolas Dalby aggressiv, og han sendte flere høje spark af sted mod sin rådvilde modstander.

Samtidig angreb Nicolas Dalby i lange perioder af kampen russeren, som ofte var tvunget op af gitteret i oktagonen. Dalby sendte byger af slag og spark afsted, mens russeren forsøgte at forsvare sig.

I tredje og sidste omgang var Nicolas Dalby den mest bevægelige og energiske i buret, og russeren virkede udkørt og uden overskud.