Asgreen vil udfordre de store stjerner i klassikerne: Kan konkurrere med de allerbedste

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Asgreen vil udfordre de store stjerner i klassikerne: Kan konkurrere med de allerbedste
Kasper Asgreen er sprængfyldt med selvtillid inden den nye sæson.
Kasper Asgreen er sprængfyldt med selvtillid inden den nye sæson.Profimedia
Cykelrytteren Kasper Asgreen går ind til den nye sæson med selvtilliden i top og forventer at kunne køre lige op med de helt store stjerner, når klassikersæsonen åbner om et par uger.

Det siger den danske væddeløber i et interview med det hollandske cykelmedie In De Leiderstrui.

"Når jeg er i topform, så kan jeg konkurrere med de allerbedste," siger den 29-årige Quick-Step-rytter.

I 2023-sæsonen blev det til en syvendeplads i Flandern Rundt, mens danskeren udgik af Paris-Roubaix efter et styrt. I juli viste Asgreen dog, at han stadig holder et højt niveau, da han vandt 18. etape i Tour de France.

"Sidste år var jeg stadig på vej tilbage efter en skade. Efter min sejr i Touren følte jeg, at jeg lagde den periode bag mig og så frem med en helt anden optimisme. Jeg er motiveret for at tage kampen op mod toprytterne igen," siger Asgreen.

Sidste års Flandern Rundt-vinder, Tadej Pogacar, har ikke i sinde at forsvare sejren i år, da han skal køre Giro d'Italia. Verdensmesteren Mathieu van der Poel og Wout Van Aert forventes til gengæld begge på startstregen.

Kasper Asgreen vandt det belgiske monument i 2021, da han slog netop Van der Poel i en spurt på målstregen.

"Jeg forventer et mere traditionelt Flandern Rundt i år. Finalen vil stadig begynde langt ude fra, men det gjorde den også, da jeg vandt i 2021. De lange finaler er her for at blive. Det er moderne cykling," siger den danske rytter.

Asgreen afslører i interviewet også, at ud over klassikersæsonen er den resterende del af året - inklusive Tour de France-deltagelsen - ikke fastlagt endnu, da det afhænger af, om danskeren bliver en del af det danske OL-hold.