Seattle Kraken taber på hjemmebane trods scoring fra danske Oliver Bjorkstrand

Oliver Bjorkstrand kom på måltavlen, men Kraken tabte stadig.
Oliver Bjorkstrand kom på måltavlen, men Kraken tabte stadig.STEPH CHAMBERS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Seattle Kraken fortsætter sløj stime efter nederlag i overtime.

Danske Oliver Bjorkstrand scorede natten til søndag dansk tid, da han sammen med Seattle Kraken tabte 3-4 på hjemmebane til Tampa Bay Lightning i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Tampa Bay kom foran 2-0 i første periode, før Bjorkstrand reducerede til 1-2 i anden, hvor det også blev til 2-2.

I tredje periode kunne Seattle endelig tage føringen ved et tidligt mål. Men Tampa Bay holdt ved og udlignede til 3-3.

Stillingen holdt til slutningen af tredje periode, hvorfor opgøret måtte afgøres i overtid.

Her skulle Tampa Bay blot bruge 3 minutter og 12 sekunder, før russiske Nikita Kucherov kunne afgøre det med sin scoring til 4-3.

Kraken er inde i en meget skidt periode og har ikke vundet en eneste af deres syv seneste kampe.

Bjorkstrand har stået for 8 mål og 13 assists i sæsonen.