NHL round-up: Målmand Tristan Jarry scorede, da Penguins vandt over Lightning

Lars Eller (venstre) var med til at sikre sejren over Tampa Bay Lightning.
Lars Eller (venstre) var med til at sikre sejren over Tampa Bay Lightning.Kim Klement Neitzel/Reuters/Ritzau Scanpix
Målmand Tristan Jarry havde 39 redninger og skrev Pittsburgh-historie ved at score et mål, da Penguins vandt i Tampa Bay for fjerde gang i træk og slog Lightning 4-2 natten til torsdag.

Seksten minutter efter at Jeff Carter havde scoret det afgørende mål - hans første i denne sæson, sendte målmanden Jarry et langskud mod Lightnings tomme net. Pucken gik ind efter 18:52, og det var den første scoring af en målmand i franchisens historie.

Sidney Crosby og Drew O'Connor scorede også for Penguins, da de vandt for femte gang i træk mod Tampa Bay.

Danske Lars Eller kom også i spil for Pittsburgh Penguins i løbet af kampen.

Maple Leafs 4 - 3 Kraken (efter straffe)

Mitchell Marner scorede tre mål i den ordinære spilletid og leverede det afgørende mål i straffeslagskonkurrencen, da Toronto besejrede Seattle.

Det var Marners andet hattrick i karrieren. Auston Matthews bidrog med to assists og scorede også i straffeslagskonkurrencen for Maple Leafs, som har vundet to i træk. Joseph Woll lavede 37 redninger for Maple Leafs i den anden kamp af tre på hjemmebane.

Danske Oliver Bjorkstrand leverede et oplæg til det Seattle Krakens første scoring, men danskerens hold måtte se sig slået i straffeslagskonkurrencen.

Jets 1 - 3 Oilers

Der var endnu en dansker i aktion natten til fredag, da Nikolaj Ehlers' Winnipeg Jets-hold tabte med 3-1 til Edmonton Oilers.

Kampen startede ellers glimrende for Jets, der kom foran 1-0 i første periode og gav hjemmepublikummet noget at juble over. Jets holdt også stand i hele anden periode, hvor der slet ikke blev scoret. I tredje periode gik det dog galt, da Oilers  satte tre scoringer i nettet og snuppede sejren.

Det var Jets' tredje nederlag i træk, men Oilers er inde i en fin stime og hentede fjerde sejr i træk i nattens kamp.