NHL-Round up: Topholdet Vegas Golden Knights slår Ehlers og Jets uden problemer

Jonathan Marchessault blev kåret til kampens første stjerne efter at have scoret tre mål mod Winnipeg Jets.Reuters
Jonathan Marchessault scorede hattrick, og Vegas Golden Knights forlængede deres stærke sæsonstart med en 5-2-sejr over Winnipeg Jets natten til torsdag i Las Vegas.

Det var det fjerde hattrick i Marchessaults karriere og det første siden december 2019. William Karlsson og Ivan Barbashev lavede hver et mål og en assist, og Alex Pietrangelo leverede to assists for Vegas, som lige nu er det bedste hold i ligaen med en 10-0-1-statistik i de første 11 kampe.

Logan Thompson lavede 29 redninger for Golden Knights. Han bidrog også med en assist, hvilket var første gang i hans NHL-karriere.

Kyle Connor og Alex Iafallo lavede hver et mål og en assist for Winnipeg. Connor Hellebuyck sluttede af med 21 redninger.

Boston Bruins 3 - 2 Toronto Maple Leafs 2 (efter straffeslag)

Jake DeBrusk og Charlie Coyle scorede på to skudforsøg i træk, da Boston holdt Toronto fra fadet.

Pavel Zacha og DeBrusk scorede i ordinær spilletid for Boston, som har scoret i hver kamp i denne sæson med sin 9-0-1-stime. Jeremy Swayman forbedrede sig til 5-0-0 med 33 redninger, før han stoppede William Nylander og Auston Matthews i straffeslagskonkurrencen. Bruins' forsvarsspiller Mason Lohrei scorede sit første point i karrieren. Den 25-årige spiller fra Ohio State fik sin NHL-debut og blev den første Louisiana-fødte spiller til at gå på isen i en NHL-kamp.

Matthews scorede og lavede en assist for Toronto og kombinerede med Mitch Marner for at udligne værternes 2-0 føring med to mål i løbet af anden periode. Ilya Samsonov stoppede 38 skud for Maple Leafs.

Vancouver Canucks 10 - 1 San Jose Sharks

Quinn Hughes lavede et mål og fire assists, og Brock Boeser scorede to gange og tilføjede en assist, da Vancouver gav San Jose det største hjemmebanenederlag i holdets historie.

Der var et hav af målscorere i kampen i San Jose.

J.T. Miller scorede én gang og lavede to assists, mens Anthony Beauvillier scorede to gange, og Sam Lafferty og Andrei Kuzmenko lavede et mål og en assist. Ilya Mikheyev og Pius Suter scorede hver et mål. Thatcher Demko lavede 30 redninger for Canucks, som har vundet fem af deres seneste seks kampe.

Elias Pettersson lavede tre assists, og Hughes tangerede franchiserekorden for flest point af en forsvarsspiller i en kamp. Sidst det skete, var da Jeff Brown gjorde det den 20. februar 1995.

New York Rangers 2 - 1 Carolina Hurricanes

Rookien Will Cuylle scorede det afgørende mål med 9:39 tilbage af tredje periode, da værterne fra New York forlængede sin sejrsstime til seks kampe med en sejr over Carolina.

Rangers forbedrede sig til 8-2-0 i deres første ti kampe, hvilket er anden gang i holdets historie, at de har vundet mindst otte af deres første ti kampe.

Danske Frederik Andersen var i målet for Hurricanes, men han kunne altså ikke forhindre, at Rangers fortsatte den flotte sæsonstart.

Chris Kreider scorede et powerplay-mål i første periode, og dermed nåede han Andy Bathgate på fjerdepladsen på New Yorks all-time-topscorerliste med 272 mål. Seth Jarvis scorede for Hurricanes, som ellers havde vundet tre kampe i træk.

New York Islanders 3 - 0 Washington Capitals

Semyon Varlamov lavede 32 redninger og Brock Nelson scorede et mål og lavede en assist, da New York vandt over Washington.

Varlamov afværgede ti skud i tredje periode. Den 35-årige russer, som leverede 34 redninger i en 2-0-sejr over Columbus Blue Jackets i lørdags, blev valgt af Capitals i første runde af NHL-draften i 2006.

Forsvarsspilleren Ryan Pulock scorede 22 sekunder inde i kampen, og Simon Holmstrom scorede også for Islanders, som forbedrede sig til 3-0-1 i deres sidste fire kampe.

Darcy Kuemper afværgede 18 skud for Capitals, som efter tre sejre i træk måtte lide et nederlag.

Florida Panthers 2 - 0 Detroit Red Wings

Sergei Bobrovsky lavede 22 redninger, da han for første gang i år holdt nullet og førte Florida til sejr over Detroit.

Steven Lorentz og Anton Lundell scorede hver sit første sæsonmål for Panthers, som har vundet tre af deres sidste fire kampe.

James Reimer lavede 25 redninger for Detroit, som har tabt fire af sine sidste fem kampe efter en 5-1-start.

Dallas Stars 4 - 3 Edmonton Oilers

Roope Hintz og Joe Pavelski lavede hver tre point, og Scott Wedgewood havde 23 af sine 46 redninger i tredje periode, da Dallas vandt over Edmonton.

Hintz scorede to gange og assisterede på et mål fra Pavelski, som havde to assists, da Stars forbedrede sig til 7-1-1. Dallas åbnede scoringen 8:08 inde i kampen.

Edmonton-fanfavoritten Sam Gagner scorede to mål i tredje periode. Oilers havde mange muligheder i tredje perioder. Skudstatistikken hed 25-9 i tredje periode, men Wedgewood viste sig stærk i slutfasen, da værterne tabte i ordinær spilletid for sjette gang i ni kampe i denne sæson.

Se alle NHL-resultaterne med Flashscore.