NHL Round-up: Devils, Rangers og Maple Leafs sikrer sig flotte sejre

Tatar scorede igen i sine nye farver.
Tatar scorede igen i sine nye farver.Profimedia
I nattens NHL-kampe gik alle holdene i den nordamerikanske liga på banen. Kampene bød på overraskende sejre, blowouts og mange mål.

På en NHL-aften fuld af spænding var Toronto Maple Leafs gæster i den amerikanske hovedstad efter at have vundet tre af deres sidste fem kampe. Capitals har ikke haft en ideel start på sæsonen og har kun vundet én gang i deres seneste fire kampe.

Sidste gang de to hold mødtes var i januar, hvor Maple Leafs vandt 5-1. Canadierne var også bedst denne gang, hvor gæsterne vandt 4-1.

Danske Oliver Bjorkstrand leverede en assist i Seattle Krakens sejr over Detroit Red Wings. Det var en særdeles målrig kamp, som Kraken vandt med 5-4 i overtime. Detroit havde ellers kun tabt en enkelt gang i de første seks kampe, men det lykkedes for Bjorkstrand og co. at hive sejren i land til sidst.

I Tampa fik værterne deres tredje sejr i denne sæson. Sejren kom, da Carolina Hurricanes blev slået 3-0. Dermed har Tampa fået en udmærket start på sæsonen, mens Hurricanes nu har tabt tre kampe i træk.

Hjemmeholdets fans kunne glæde sig over Erik Cernak, som spillede 18:48 minutter i den første forsvarskæde. Hans holdkammerat Jonas Johansson reddede alle 32 af gæsternes forsøg og holdt buret rent.

Efter to sejre fik Canadiens besøg af New Jersey Devils, som fik skovlen under holdet fra Montreal og slog dem med 5-2. Grundlæggende i Devils' sejr var Tyler Toffolis hattrick , foruden Jack Hughes' fire assists.

Colorado Avalanche, som endnu ikke har tabt i den nye sæson, gjorde det også godt natten til onsdag og vandt over New York Islanders, som havde tabt i de sidste to kampe. Colorado vandt 7-4, også takket være Mikko Rantanen, som scorede 1+3.

Dårligt gik det derimod for Calgary Flames, som kun havde hentet to sejre i deres hidtidige seks forsøg. Rangers var på besøg i Scotiabank Saddledome og vandt 3-1 i et comeback, hvor de scorede tre gange inden for 10 minutter i midterperioden, hvilket afgjorde kampen.