Montreal Canadiens-målmand Jake Allen ruller gardinet ned i sejr over Sabres

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Montreal Canadiens-målmand Jake Allen ruller gardinet ned i sejr over Sabres

Tanner Pearson (i midten) fejrer Canadiens' sejr over Sabres.
Tanner Pearson (i midten) fejrer Canadiens' sejr over Sabres.Profimedia
Jake Allen viste klassen, og var instrumental i Montreals sejr over Buffalo

Jake Allen reddede 36 skud på mål. Veteranen, som allerede havde vundet Stanley Cup med St. Louis Blues, før han skiftede til Montreal Canadiens, var i fremragende form mandag aften og var forståeligt nok tilfreds efter kampen. "Jeg prøver bare at blive en lille smule bedre hver gang i øjeblikket," sagde den 33-årige.

Den bestræbelse lykkedes, da Canadiens nu har vundet deres anden sejr i træk, efter en 3-2-sejr over Washington Capitals i forrige kamp.

"I aften var en stor sejr. Vi fandt en måde at præstere på igen efter endnu en stor, følelsesladet sejr i går aftes. Jeg var imponeret over gruppen. Det var ikke altid lige kønt, men vi fik det gjort."

Med den beskrivelse ramte han i hvert fald plet i forhold til kampens forløb, hvor Buffalo Sabres i lange perioder var det dominerende hold. Efter gæsternes tidlige føring ved Justin Barron, indledte Sabres en slags belejring lige fra starten. Jeff Skinner scorede derefter det udlignende mål i powerplay.

Buffalo var nu i kontrol, havde mange forsøg på mål, men scorede ikke. Fem af disse skud gik til tyske JJ Peterka, som var på isen i mere end 13 minutter, men ligesom sine kolleger ikke kunne passere Allen.

Gæsterne udnyttede den manglende skarphed fra hjemmeholdet. Brendan Gallagher udnyttede en returpuck og skubbede den i nettet 16 minutter før tid, og kort før tid satte Tanner Pearson det tredje mål ind for Montreal.

Træner Don Granato kunne også godt forstå, at Sabres ikke fik point på trods af en god præstation. "Jeg synes, at deres målmand spillede rigtig godt i aften," sagde den 56-årige. "Jeg vil sige, at vi ikke havde beslutsomheden. Vi skabte chancer, især i powerplay, men når det var 5 mod 5, skød vi ikke nok på mål."