Ottawa banker Washington og Lars Eller kunne ikke forhindre nederlag mod Red Wings

Josh Norris (nr. 9) i sit comeback for Ottawa
Josh Norris (nr. 9) i sit comeback for OttawaProfimedia
Natten til torsdag bød på to målrige kampe i NHL.

Ottawa Senators - Washington Capitals 6-1

Josh Norris scorede to gange i sin sæsondebut, og hjalp Ottawa Senators til en 6-1-sejr over Washington Capitals. Amerikaneren har døjet med en skulderskade, der også har krævet en operation.

Vladimir Tarasenko, Artem Zub, Claude Giroux og Jake Sanderson scorede også for Senators, som hentede deres tredje sejr i træk. Målvogter Anton Forsberg lavede 23 redninger. Den tysle landsholdsspiller Tim Stützle, stod for tre assists.

Gæsterne har fået en skidt sæsonstart, og har tabt to ud af tre kampe. John Carlson reducerede til 2-1 i bunden af første periode, men to mål på tre minutter i starten af anden periode, var mere end Capitals kunne holde til.

Kampen var også Nicklas Bäckströms kamp nr. 1100 i NHL, men den milepæl blev overstrålet af en anden, med mere neagtivt fortegn for Washington. Det var første nogensinde, at Alexander Ovechkin er gået fra banen to gange i træk, uden at blive noteret for et eneste skud på mål.

Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins 6-3

Lars Eller spillede næsten 13 minutter for Penguins, men kunne afværge et nederlag.

Andrew Copp og Alex DeBrincat scorede hver to gange for Red Wings, mens Ville Husso havde 30 redninger.

Det startede ellers så godt for Pittsburgh da Evgeni Malkin gav Penguins føringen i det første minut, da han forlængede sin målstime til tre kampe. I den anden ende stoppede Tristan Jarry 23 skud ud af 27.

Jarry blev taget ud mod slutningen i et sidste forsøg på at udligne, men det kostede Penguins to mål. Jarry forhinderede Copp i at lave et hattrick, da han nappede et straffeslag i tredje periode.

Med sejren ligger Detroit på en delt førsteplads i Atlantic Division, og den traditionsrige klub jagter desperat en slutspilsplads, efter at have været ude af det fine selskab siden 2016.