Frederik Andersen så Hurricanes tabe fra bænken, mens Ottawa fik skovlen under Tampa Bay

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Frederik Andersen så Hurricanes tabe fra bænken, mens Ottawa fik skovlen under Tampa Bay

Frank Vatrano fra Anaheim, jubler after en scoring
Frank Vatrano fra Anaheim, jubler after en scoringProfimedia
Natten bød på to opgør i NHL

Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes 6-3

Frederik Andersen så til fra bænken, da Carolina led sæsonens første nederlag, mod Anaheim Ducks, der omvendt tog sæsonens første sejr.

Mest fokus var der på Frank Vatrano, der diskede op med et hattrick. Cam Fowler lavede et mål og en assist, Pavel Mintyukov scorede sit første NHL-mål, og Ryan Strome og Mason McTavish lavede hver to assists for Anaheim. Målvogter Lukas Dostal lavede 32 redninger.

Andersen kunne fra bænken se Teuvo Taravainen score to gange, og kollegaen Antti Raanta give 19 redninger op, på i alt 23 skud.

Trods nede med 4-1, skabte Hurricanes spænding om udfaldet, med en reducering til 4-3, med 4:31 tilbage på klokken.

Med to scoringer i tomt mål, sikrede Anaheim sig til sidst sejren, der fortsætter deres stime, med at vinde deres første kamp på hjemmebane, i en ny sæson. Denne var ottende gang i træk.

Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning 5-2

Brady Tkachuk scorede to gange for anden kamp i træk, og havde yderligere en assist for Senators, som kom fra en 5-2-sejr over Philadelphia Flyers i lørdags.

Målvogter Joonas Korpisalo havde 22 redninger i sin første sejr med Senators, siden han for nyligt, skrev under på en femårig kontrakt.

Tanner Jeannot lavede et mål og en assist, og Matt Tomkins reddede 33 gange i sin NHL-debut for Lightning, der var uden deres kaptajn Steven Stamkos, der plejede en mindre skade.

De to hold fulgtes ad, indtil der manglede små syv minutter af kampen. Så trak Senators fra, med færst en scoring af Tkachuk, og siden en scoring ei tomt mål, af tyske Tim Stützle.