Fortsætter positive takter: Dansker netter i sikker NHL-sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fortsætter positive takter: Dansker netter i sikker NHL-sejr

Jonas Røndbjerg debuterede i NHL tilbage i oktober 2021.
Jonas Røndbjerg debuterede i NHL tilbage i oktober 2021.Profimedia
Natten til søndag kom 24-årige danske Jonas Røndbjerg for tavlen for de forsvarende Stanley Cup-vindere, Vegas Golden Knights. Det var danskerens blot anden NHL-optræden siden slutningen af januar. Opgøret mod Anaheim Ducks endte med en sikker 4-1-sejr til Røndbjerg og Co.

Efter adskillige måneder uden tid på isen i NHL, er 24-årige Jonas Røndbjerg kommet flot tilbage på holdet hos de forsvarende Stanley Cup-vindere, Vegas Golden Knights. Natten til fredag returnerede Røndbjerg til isen for første gang siden januar med en assist, og natten til søndag kom danskeren så på tavlen. 

Her mødte Vegas Golden Knights nemlig Anaheim Ducks hjemme i T-Mobile Arena, og her blev det til en sikker hjemmesejr på 4-1 for Bruce Cassidys mandskab, der i seneste sæson sikrede sig det fornemmeste trofæ i ishockey med en Stanley Cup-sejr i klubbens blot sjette sæson nogensinde. 

Dengang måtte Jonas Røndbjerg dog se til fra sidelinjen, da nordsjællænderen i januar blev sendt til AHL for at spille på Golden Knights’ udviklingshold, Henderson Silver Knights, men forleden markerede danskeren altså sit comeback til NHL med en assist i en kamp mod San Jose Sharks, der ligeledes sluttede 4-1. 

Natten til søndag var det så som målscorer, at den 24-årige forward gjorde sig bemærket, da han i tredje periode modtog pucken fra Nicolas Hague og skøjtede til et tomt mål i en situation, hvor Ducks spillede uden målmand i et forsøg på at komme tilbage i kampen. 

Det var danskerens tredje NHL-scoring i karrieren i kamp nummer 45 for Vegas Golden Knights. Foruden de tre scoringer er det blevet til seks assists, og Røndbjerg står således nu noteret for ni point i NHL i sin karriere. 

I alt blev det til 11 og et halvt minut på isen for Røndbjerg, der tidligere i karrieren har tørnet ud for blandt andre Rungsted Seier Capital og Växjö Lakers. Kampens øvrige Vegas-scoringer blev sat ind af Jack Eichel, Chandler Stephenson og Shea Theodore, mens Mason McTavish stod for Ducks’ eneste mål. 

Med sejren er Vegas Golden Knights kommet perfekt i gang med titelforsvaret med tre sejre i tre kampe. Natten til onsdag har Røndbjerg igen chancen for at få tid på isen, når Vegas Golden Knights får besøg af Dallas Stars.