Oliver Bjorkstrand scorer i tiltrængt storsejr for Seattle Kraken

Oliver Bjorkstrand scorer i tiltrængt storsejr for Seattle KrakenProfimedia
Danske Oliver Bjorkstrand var natten til fredag dansk tid endnu en gang på pletten for Seattle Kraken.

Det skete i en 7-1-sejr på hjemmebane over Chicago Blackhawks i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Seattle kom foran 2-0 i første periode takket være to scoringer fra Kailer Yamamoto.

Taylor Raddysh reducerede for Chicago i starten af anden periode, men Bjorkstrand udbyggede føringen igen blot minutter efter.

Scoringen var danskerens niende i denne sæson på tværs af 31 kampe.

Det blev også til 4-1 og 5-1 for Seattle i anden periode, før to scoringer på blot 21 sekunder i tredje periode helt lukkede og slukkede opgøret.

Efter at have tabt otte kampe i streg mellem 25. november og 11. december har Seattle nu vundet de seneste to opgør.

Seattle kan notere sig for ti sejre, 14 nederlag og syv overtidssejre i løbet af sæsonen.