Nolan Patrick trækker sig tilbage fra ishockey i en alder af 25 år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nolan Patrick trækker sig tilbage fra ishockey i en alder af 25 år

Nolan Patrick spillede 222 kampe i NHL.
Nolan Patrick spillede 222 kampe i NHL.Profimedia
Nolan Patrick, som blev valgt som nr. 2 i NHL-draften i 2017, har trukket sig tilbage fra professionel ishockey i en alder af 25 år.

Nyheden kom først frem, da The Power Play - et hockeycoaching- og mentorprogram - annoncerede Patricks ansættelse som færdighedsspecialist og videocoach på Instagram.

Opslaget omtalte den canadiske forward som en "pensioneret professionel med betydelig NHL-erfaring".

Patricks pensionering kommer, efter at han har haft en karriere - både på junior- og professionelt niveau - fyldt med skader.

Han blev valgt som nummer to af Philadelphia Flyers i 2017 efter tre fantastiske sæsoner hos Brandon Wheat Kings i WHL, og på trods af at han var skadet i en stor del af sit draftår.

Centeren sprang direkte ind i NHL, hvor han spillede 73 kampe og lavede 13 mål og 17 assists for 30 point, hvilket han næsten gentog i sit andet år.

Men forud for sin tredje sæson begyndte Patrick at få hovedpine og blev diagnosticeret med en migrænelidelse, som fik ham til at gå glip af hele sæsonen.

Han vendte tilbage til Flyers i den COVID-forkortede 2020/21-sæson og spillede 52 kampe, men hans produktion faldt til kun fire mål og ni point i alt.

Nolan Patrick led af omfattende skader i løbet af sin NHL-karriere
Nolan Patrick led af omfattende skader i løbet af sin NHL-karriereFlashscore

Efter sæsonen blev Patrick tradet til Nashville Predators i bytte for Ryan Ellis, før han straks blev sendt videre til Vegas Golden Knights.

Patrick underskrev en toårig kontrakt på 2,4 millioner dollars og spillede 25 kampe i 2021/22, hvor han lavede syv point efter at have pådraget sig en overkropsskade blot fire kampe inde i sæsonen.

Patrick spillede ikke en eneste kamp i Golden Knights' Stanley Cup-vindende 2022/23-sæson, før han forlod klubben som en unrestricted free agent.

Patrick lavede 32 mål og 45 assists for 77 point i 222 kampe på tværs af fire sæsoner i NHL. Han scorede én gang og tilføjede én assist for to point i seks playoff-kampe.