Nikolaj Ehlers scorer og assisterer i 6-2-sejr over Colorado

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nikolaj Ehlers scorer og assisterer i 6-2-sejr over Colorado

Nikolaj Ehlers leverede en flot præstation natten til søndag.
Nikolaj Ehlers leverede en flot præstation natten til søndag.Gary A. Vasquez/Reuters/Ritzau Scanpix
Danske Nikolaj Ehlers fortsatte natten til søndag den gode stime i Nordamerikas bedste ishockeydivision, NHL, hvor han og hans hold, Winnipeg Jets, på hjemmebane tog en 6-2-sejr over Colorado Avalanche.

Den 27-årige aalborgenser fik noteret sig for både et mål og en assist.

De andre mål blev scoret af Gabriel Vilardi, som fik noteret sig for to scoringer, Alex Iafallo og Vladislav Namestnikov.

Jonathan Drouin og Jack Johnson scorede begge for Colorado Avalanche, men det var altså ikke nok til at sikre point for gæsterne.

Ehlers døjede tidligere på året med en skade, som gjorde, at han gik glip af både træningslejr og -kampe før sæsonstarten.

Han har dog siden sin retur til isen fået ros for sine præstationer af Winnipeg Jets' cheftræner, Rick Bowness.

Med præstationen mod Colorado Avalanche er Ehlers nu samlet set oppe på 22 mål og assister i 29 kampe. Hans bedste sæson var i 2016-17, hvor han lavede 64 mål og assister i 82 kampe.

Jets ligger nummer tre i den vestlige konference i NHL. Vancouver Canucks og de forsvarende Stanley Cup-mestre fra Vegas Golden Knights ligger over Winnipeg Jets, men begge har spillet to kampe flere end Ehlers og Jets.

For Lars Eller gik det knap så godt som for Nikolaj Ehlers. Eller fik 18 minutter og 6 sekunder på isen for Pittsburgh Penguins, som tabte 0-7 til Toronto Maple Leafs.