Dansker bliver matchvinder: Sent mål fra Bjorkstrand sikrer Seattle Kraken sejr på 4-3

Det var karrieremål nummer 134 og 135 i NHL, 28-årige Oliver Bjorkstrand natten til fredag scorede.
Det var karrieremål nummer 134 og 135 i NHL, 28-årige Oliver Bjorkstrand natten til fredag scorede.Steph Chambers/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Den danske ishockeyspiller Oliver Bjorkstrand spillede en vigtig rolle, da hans hold, Seattle Kraken, natten til fredag slog Colorado Avalanche med 4-3 i den bedste amerikanske ishockeyliga, NHL.

Bjorkstrand scorede nemlig to gange for sit hold. Og det ene af målene blev kampens afgørende mål.

Første gang Bjorkstrand var på pletten var i anden periode, hvor han bragte sit hold foran 2-0.

I tredje periode scorede Bjorkstrand det mål, der sørgede for et slutresultat på 4-3, da der var lidt mere end 30 sekunder tilbage af kampen.

Bjorkstrand fik lidt mere end 15 minutter på banen.

Danske Nikolaj Ehlers, der spiller for Winnipeg Jets, vandt også natten til fredag sin kamp.

Winnipeg Jets mødte Nashville Predators på hjemmebane. Jets vandt kampen sikkert 6-3.

Ehlers var ikke involveret i nogle af scoringerne og fik 13 minutter og 25 sekunder på banen.