Ehlers' Winnipeg forlod isen med stort nederlag til Los Angeles

Nikolaj Ehlers, til højre, og Co. havde ikke nogen god kamp natten til onsdag mod Los Angeles Kings.
Nikolaj Ehlers, til højre, og Co. havde ikke nogen god kamp natten til onsdag mod Los Angeles Kings.Derek Leung/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Danske Nikolaj Ehlers og hans hold Winnipeg Jets led et stort nederlag natten til onsdag dansk tid i den bedste amerikanske ishockeyliga, NHL.

Her blev det til et 1-5-nederlag til Los Angeles Kings.

Det stod ellers 0-0 efter første periode, og kampen var dermed stadig åben.

Efter 11 minutters spil i anden periode sikrede Pierre-Luc Dubois det californiske hold det første forspring.

Herefter fortsatte hans holdkammerater Arthur Kaliyev og Trevor Moore ellers med at bygge ovenpå. Sidstnævnte scorede to gange og sikrede dermed en føring på 5-0 til Los Angeles Kings.

Med under to minutter igen pyntede Winnipeg Jets dog en smule på resultatet med en scoring fra Mark Scheifele.

Også Oliver Bjorkstrand er tidlig onsdag morgen dansk tid i aktion for Seattle Kraken, der møder Colorado Avalanche.