NHL round-up: Eller og Penguins blanker Golden Knights og Flyers fortsætter fremmarchen

NHL round-up: Eller og Penguins blanker Golden Knights og FLyers fortsætter fremmarchenProfimedia
Lars Eller var med i tredjekæden, da Pittsburgh kom tilbage pp sejrskurs, mod de regerende mestre.

Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets 5-2

Ryan Poehling lavede et mål og to assists, Joel Farabee lavede et mål og en assist, og Philadelphia Flyers vandt deres femte kamp i træk, da de slog Columbus Blue Jackets med 5-2 natten til mandag.

Bobby Brink og Travis Konecny scorede også for Philadelphia. Cam York scorede et tomt mål, da hans clearing fra bag Philadelphias egen mållinje prellede af på sidelinjen. Samuel Ersson lavede 20 redninger.

Boone Jenner og Alexandre Texier scorede for Blue Jackets, som nu har tabt ni kampe i træk. Spencer Martin havde 21 redninger.

Blue Jackets havde bænket Patrik Laine op til kampen, i ønsket om at finnen ville genfinde sin skarphed. Laine har tre gange tidligere i karrieren, rundet 30 sæsonscoringer for Winnipeg.

Pittsburgh Penguins - Vegas Golden Knights 3-0

Lars Eller fik næsten 14 minutter på isen, da Pittsburgh Penguins slog Vegas Golden Knights.

Ryan Graves og Noel Acciari scorede begge deres første mål i sæsonen, hvilket samtidigt var deres første mål for Pittsburgh. Evgeni Malkin tilføjede et sent mål i tomt net, der lukkede og slukkede. Jake Guentzel fortsatte sin stime på otte point i træk med en assist på målet, da Pittsburgh brød en kort nederlagsstime, der varede i to kampe.

Adin Hill lavede 30 redninger for Golden Knights. Vegas startede sæsonen med 11 sejre i 12 kampe, men har siden har tabt fem ud af syv kampe.

Alex Nedeljkovic stoppede 38 skud for Penguins, efter at have vøret ude med en skade siden 25. oktober.

Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres 2-3

Buffalo Sabres mistede fornylig Tage Thompson, der er skadet i håndleddet. I nattens kamp mod Chicago Blackhawks, fyldte backen Rasmus Dahlin ud for Thompson på måltavlen, da svenskeren blev noteret for et mål og to assists.

Erik Johnson blev matchvinder i tredje periode, og Jeff Skinner scorede også for Buffalo, som havde tabt fire ud af fem kampe. Ukko-Pekka Luukkonen lavede 24 redninger.

Chicago tabte sin fjerde kamp i træk. Philipp Kurashev havde et mål og en assist, og Taylor Raddysh scorede også. Petr Mrazek lavede 17 redninger. Connor Bedard lavde en assist på udligningen til 2-2 i slutningen af anden periode.

Anaheim Ducks - St. Louis Blues 1-3

Jake Neighbours og Pavel Buchnevich scorede i første periode, og St. Louis Blues fik brudt en stime på to nederlag i Californien, med en 3-1-sejr over Anaheim Ducks.

Alexey Toropchenko scorede også for Blues, som forbedrede sig til 1-2 i en serie kampe, hvor de skal spille seks af syv kampe på udebane.

Mason McTavish scorede, og John Gibson reddede 28 gange, da Anaheim tabte sin tredje kamp i træk, hvilket er anden gang sæsonen.