NHL round-up: Buffalo Sabres svingede sværdet over Flyers og Ducks vinder igen

Luukkonen storspillede for Sabres
Luukkonen storspillede for SabresPhoto by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Buffalo viste skarphed mod Flyers, og Troy Terry fra Ducks var impliceret i alle Anaheims mål

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres 2-5

Trods kun 15 skud på mål, formåede Sabres alligevel at lave fem mål, i Buffalos sejr på 5-2 over Flyers.

Owen Power scorede det afgørende mål tidligt i tredje periode, Tage Thompson lavede et mål og to assists, og Brandon Biro scorede to gange.

Casey Mittelstadt scorede også, og Alex Tuch havde to assists, så Sabres fik deres tredje sejr i fire kampe. Finske Ukko-Pekka Luukkonen lavede 38 redninger, hvilket er hans sæsonbedste - heriblandt to fra klos hold i tredje periode.

Joel Farabee og Cam Atkinson scorede for Flyers, som har tabt tre i træk, og fem af deres seneste seks kampe. Carter Hart lukkede to mål ind på fem skud, og forlod kampen midtvejs i første periode, med en skade efter en kollision i målfeltet tidligere i perioden. Sam Ersson sluttede af med syv redninger resten af vejen.

Calgary Flames – Dallas Stars 3-4

Jason Robertson, Evgenii Dadonov og Mason Marchment scorede i anden periode, hvor gæsterne var skarpe, og Stars slog Calgary Flames 4-3 natten til torsdag.

Jamie Benn havde et mål og en assist, og Roope Hintz havde to assists, da Dallas vandt sin anden sejr i træk og forbedrede sig til 6-1-1 i denne sæson. Jake Oettinger havde 43 redninger i sæsonen - heraf hele 21 i tredje periode.

MacKenzie Weegar lavede et mål og en assist, og Connor Zary og Andrew Mangiapane scorede også for Flames, der har tabt seks kampe i træk - alle i ordinær spilletid - og otte ud af ni kampe. Zary spillede sin første NHL-kamp, og bragte Flames foran tidligt i kampen, blot for at se kampen glide dem af hænde.

Colorado Avalanche – St. Louis Blues 4-1

Hjemmeholdet havde tabt to i træk, inden nattens kamp.

Ivan Prosvetov lavede 28 redninger i sin første start for Colorado, Mikko Rantanen lavede et mål og en assist, og Avalanche slog St. Louis Blues 4-1.

Ross Colton, Artturi Lehkonen og Bowen Byram scorede også mål, og Cale Makar og Nathan MacKinnon havde to assists hver.

Rob Thomas scorede, og Jordan Binnington stoppede 24 skud for St. Louis, som kun havde scoret 14 mål i syv kampe, inden nattens kamp.

Kampen var tæt efter 40 minutter, men en scoring tidligt i tredje periode af finske Artturi Lehkonen, satte Colorado i førersædet.

Anaheim Ducks – Arizona Cardinals 4-3 (OT)

Troy Terry havde en kamp til historiebøgerne mod Cardinals. Han startede aftenen med et par powerplay-mål i første periode og assisterede ved Leo Carlssons scoring i tredje periode, som sendte kampen ud i overtid.

I overtiden fik Terry en pasning fra Mason McTavish og lagde den forbi Karel Vejmelka for at give Ducks deres tredje sejr i overtid. Det gav også Terry fem mål og ni point i sæsonen.

Anaheim var foran 2-0 efter 10 minutter, men Arizona fik dog udlignet på mål af Lawson Crouse og Logan Cooley.

Cooley scorede sit første NHL-mål, med små fem mnutter tilbage af første periode,og udlignede til 2-2. Han fik en aflevering fra Moser nær den blå linje, gled forbi Anaheims forsvarsspiller Jackson LaCombe og scorede på Dostal.

Med sejren har Ducks vundet fem i træk, hvilket er deres længste win-streak i to år.