NHL-opsamling: Evander Kane fører Edmonton Oilers til sejr over Anaheim Ducks

Edmonton Oilers kom tilbage på sporet
Edmonton Oilers kom tilbage på sporetReuters
Evander Kane (32) lavede sit ottende hattrick i karrieren, og Leon Draisaitl (28) scorede det afgørende mål i tredje periode, da Edmonton Oilers vandt en 5-3 comeback-sejr over Anaheim Ducks fredag.

Zach Hyman scorede et mål, og Connor McDavid lavede tre assists - hvilket gav ham 12 point i en periode på fem kampe - da Oilers kom tilbage på sejrskurs efter at have set deres sejrsstime på 16 kampe blive brudt i deres forrige kamp i Las Vegas.

Målmand Calvin Pickard havde 24 redninger og vandt sin femte sejr i træk.

Ryan Strome scorede to gange, og Cam Fowler lavede et mål og en assist for Ducks, hvis sejrsstime på to kampe og stime på fire point blev brudt. Frank Vatrano og Adam Henrique lavede begge to assists.

Anaheims målmand John Gibson stoppede 19 af 21 skud, før han forlod kampen efter anden periode på grund af en skade i underkroppen. Lukas Dostal havde otte redninger.

Wild 3 - 2 Penguins

Kirill Kaprizov scorede det afgørende mål midt i tredje periode, og Minnesota holdt fast i sejren over Pittsburgh i St.

Kaprizov, Matt Boldy og Jonas Brodin sluttede hver med et mål og en assist for Wild, som vandt deres anden kamp i træk siden NHL All-Star-pausen. Reilly Smith og Sidney Crosby scorede hver for Pittsburgh.

Wild fejrede "Marc-Andre Fleury Night" med en ceremoni før kampen og videohyldester, og Fleury leverede varen. Den rutinerede målmand stoppede 34 af 36 skud mod sit tidligere hold og vandt sin 553. sejr i karrieren.

Rangers 4 - 3 Blackhawks (OT)

Mika Zibanejad scorede efter 2:37 min i overtiden, og Chris Kreider scorede et mål og lavede en assist, så New York kunne vinde over Chicago.

New York overvandt en rystende start og slutning i målmand Igor Shesterkins tilbagevenden til opstillingen og vandt for fjerde gang i træk, mens de hentede point for sjette gang i de sidste syv kampe. Zibanejad scorede for ottende gang i en OT-sejr i karrieren, da han fik pucken forbi Blackhawks-målmanden Petr Mrazek med et håndledsskud.

Chicago fik et point, men tabte for sjette gang i træk i denne sæson. Blackhawks scorede mere end to mål for første gang siden 19. januar. Nick Foligno og Jason Dickinson scorede i de sidste 6:23 af den ordinære spilletid for at udligne.