Ehlers giver Winnipeg godt udgangspunkt i slutspil

Ehlers giver Winnipeg godt udgangspunkt i slutspilAFP
Den danske forward Nikolaj Ehlers scorede natten til onsdag dansk tid til 3-1, da han og Winnipeg Jets vandt 4-3 over Seattle Kraken i NHL.

Ehlers var på pletten 2,5 minutter inde i anden periode.

Danskerens forsøg blev først pareret af backen Justin Schultz, men Ehlers opsnappede pucken igen og slog den ind bag den tyske målmand Philipp Grubauer.

Kyle Connor havde i første periode scoret to mål til henholdsvis 1-0 og 2-1. Det var slovakiske Tomás Tatar, som udlignede til 1-1.

Canadierne Yanni Gourde og Tye Kartye gjorde det spændende med deres scoringer til 2-3 og 3-3 i anden periode.

Men takket være blandt andet Ehlers blev det til en Winnipeg-sejr, da Tyler Toffoli i tredje periode scorede til 4-3 i powerplay.

Det var danskeren, der levede oplægget til det afgørende mål.

Danske Oliver Bjorkstrand fik 14,07 minutter på isen for Seattle Kraken.

Resultatet betyder, at Winnipeg får hjemmebanefordel i opgøret mod Colorado Avalanche i første runde i Stanley Cup-slutspillet.