SønderjyskE henter Jacob Schmidt-Svejstrup hjem efter 10 år i Nordamerika

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

SønderjyskE henter Jacob Schmidt-Svejstrup hjem efter 10 år i Nordamerika

Jacob Schmidt-Svejstrup skal jagte mål i Frøs Arena
Jacob Schmidt-Svejstrup skal jagte mål i Frøs ArenaProfimedia
Den 25-årige forward er blevet udstyret med en to-årig kontrakt i Vojens-klubben.

Sønderjyskes headcoach Mario Simioni udtaler i en pressemeddelelse fra SønderjyskE.

" Han er en dygtig spiller, som spiller med fysik og går hårdt på mål, og så elsker han at score mål. Samtidig er han en højrefattet spiller, som man aldrig kan få nok af på et hold. Vi er rigtigt glade for, at han har valgt at skifte til SønderjyskE".

Jacob Schmidt-Svejstrup fik sin hockeyopdragelse i Rungsted og rygterne gik også på, at det var dem der ville løbe med hans underskrift.

Allerede som 15-årig tog den store forward til USA og har de sidste fem år spillet NCAA, der er collegeturneringen i USA. Efter fire år i Maine, blev sidste sæson spillet i Clarkson med et A på brystet, som indikerer at Jacob Schmidt-Svejstrup var assisterende kaptajn.

"Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme hjem til Danmark og spille for SønderjyskE. Jeg har altid set SønderjyskE som et tophold og en rigtig god organisation, der spiller for mesterskaber, hvilket er hvad jeg er kommet for", udtaler Jacob Schmidt-Svejstrup selv i pressemeddelelsen.

SønderjyskE afsluttede en skuffende sæson med exit i kvartfinalen til rivalerne fra Esbjerg. Derfor arbejdes der på et bygge et slagkraftigt mandskab frem mod næste sæson. Her bliver Schmidt-Svejstrup en vigtig brik. Han ser frem til at spille seniorhockey for første gang.

"Og så er det fedt, at der er en god kerne af unge danske spillere, som jeg kender flere af i forvejen. Jeg glæder mig virkelig meget til at møde mine nye holdkammerater og løbe på isen i Frøs Arena foran klubbens fans, som jeg kun har hørt gode ting om", siger han afslutningsvist.