Dansk liga-profil forlader Rungsted efter et år: Jeg følte ikke jeg skulle være der mere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Dansk liga-profil forlader Rungsted efter et år: Jeg følte ikke jeg skulle være der mere
Matthias Asperup er tilbage i Herlev-trøjen
Matthias Asperup er tilbage i Herlev-trøjenDanmarks Ishockey Union
Matthias Asperup vender tilbage til Herlev efter blot en enkelt år hos Rungsted. Kendskabet til Herlev og forhold uden for isen gjorde udslaget. Det fortæller landsholdsforwarden til Flashscore.dk

”Der opstod lidt tvivl om hvad jeg skulle, og især efter at min agent gik bort. Herlev har hele tiden vist interesse, jeg ved hvad jeg får der, og var superglad for min tid i klubben tidligere. Overall var det Herlev der føltes bedst i maven”, fortæller Matthias Asperup til Flashscore.dk, om en af grundene til at vende tilbage til Herlev Eagles, efter blot en enkelt sæson i det nordsjællandske hos Rungsted Seier Capital.

”Der har været nogle små ting i Rungsted der gjorde det lidt svært for mig. Den store grund til at jeg tog til Rungsted var trænerne (Mark Pederson og Thor Dresler som blev fyret i slutningen af januar, red.), og jeg har bare ikke rigtigt følt mig helt glad udenfor isen. Jeg følte ikke jeg skulle være der et år mere”, lyder det fra Asperup, der dog ikke har noget at sætte på opholdet, hverken rent sportsligt eller på de nye trænere eller holdkammeraterne.

”Der har selvfølgelig været dialog om næste sæson, og det lyder rigtigt spændende. Jeg er positivt overrasket over udsigterne, så jeg føler ikke Herlev bliver svækket, trods afgang fra flere profiler”, siger Asperup, der henviser til hans gamle kædekammerater i Alexander Lindqvist-Hansen og Joseph Jonsson.

Efter en bronzemedalje i sidste sæson, evnede Herlev ikke at bygge videre på den flotte sæson. I den igangværende sæson endte holdet som syv i grundspillet, og blev ekspederet ud i kvartfinalen af Herning, der vandt serien med 4-0.

Nu venter der en genopbygningsfase hos Helev Eagles, og der er Asperup klar til at tage arbejdshandskerne på.

Matthias Asperup
Matthias AsperupDanmarks Ishockey Union

”Vi bliver forhåbentligt stærkere på bredden i denne sæson. Mit mål er at få Herlev til at være fast i top-6, og være fuldstændigt undertippede i en kvartfinale”, kommer det fra den danske landsholdsspiller, der også drømmer om at gøre mere attraktiv for danske spillere.

Det danske landshold er netop blevet udtaget forud for to kampe mod Norge. Her var Matthias Asperup dog ikke med, da han døjer med en skade.

Kontrakten med Herlev gælder i to sæsoner