Heinz Ehlers efter Regin-stop: Vi kan jo ikke lægge os ned og dø

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Heinz Ehlers efter Regin-stop: Vi kan jo ikke lægge os ned og dø

Heinz Ehlers efter Regin-stop: Vi kan jo ikke lægge os ned og dø
Heinz Ehlers efter Regin-stop: Vi kan jo ikke lægge os ned og døProfimedia
Nyheden om Peter Regins karrierestop kom ikke som lyn fra en klar himmel for landstræner Heinz Ehlers. Han respekterer Regins beslutning og vælger i stedet at se fremad på landsholdets vegne.

Til Flashscore siger Heinz Ehlers om Peter Regin og hans betydning for landsholdet.

“Jeg havde selvfølgelig håbet han ville tage VM med. Han har i den grad aftjent sin værnepligt og var fantastisk for os ved sidste VM. Jeg må bare respektere at han er slidt ned og vi vil savne ham”.

Landstræneren understreger dog at en type som Peter Regin med hans lederegenskaber ville have været dejligt at have til den relativt uerfarne gruppe centere der nu skal steppe op.

“Man kan ikke erstatte en spiller som Regin én til én. Jeg håber de nye kan komme ind med ungdommelig energi”, siger Ehlers og fortsætter: “Vi kan jo ikke lægge os ned og dø”.

Tidligere er Frans Nielsen og Julian Jakobsen stoppet på landsholdet og nu er det så Regins tur. Det giver nye perspektiver i forhold til ledergruppen på landsholdet og til den endelige VM-trup.

“Nu er det de andres chance for at vise mig at jeg har taget fejl tidligere. Vi har lige haft fire gode dage med knaldhård træning hvor de virkeligt har samlet handsken op”, siger landstræneren til Flashscore og ser frem til den prøve der kommer i næste uge hvor landsholdet møder Sverige to gange.

Landstræneren ser dog intet behov for at ændre system eller taktik efter kaptajn Regin er gået fra borde.

“I mine fire år som landstræner har vi stort set haft det samme spillekoncept, så vi ser ingen grund til at ændre noget”, siger Ehlers og uddyber at han også fornemmer at det giver truppen tryghed at vide hvad konceptet er i landsholdslejren.

Heinz Ehlers minder til sidst om, at det ikke er første gang at en profil er stoppet på landsholdet.

“Da Morten Green stoppede tænkte man også det blev svært, men man finder jo måder at kompensere for det på. Det håber vi selvfølgelig også sker denne gang”.

Peter Regin optrådte 151 gange på det danske landshold og lavede 26 mål og 42 assists.

Det blev igennem årene til 10 VM-slutrunder samt OL i Beijing.