Peter Regin stopper karrieren med øjeblikkelig virkning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Peter Regin stopper karrieren med øjeblikkelig virkning

Opdateret
Det er en stor karriere, der finder sin afslutning med Regins stop.
Det er en stor karriere, der finder sin afslutning med Regins stop.AFP
Det erfarer TV2 Sport tirsdag aften.

Regin, der er landsholdets kaptajn, har spillet hele 21 sæsoner, og nu er hans fysik nået et sted hen, hvor han ikke kan mere.

"Det var det. Jeg har længe tænkt, at dette var min sidste sæson og har nu endelig taget beslutningen. Jeg er afklaret med beslutningen og føler ikke, at jeg har mere at give af," siger han til TV 2 Sport.

Regin har i flere år været kaptajn på det danske landshold, som han senest optrådte for ved sidste års VM.

Midtjyden fik sin ishockeyopdragelse i Herning og spillede i tre sæsoner for Herning Blue Fox, inden turen i 2005 gik til Sverige og Timrå.

Regin blev draftet af Ottawa Senators i 2004, og havde i alt otte sæsoner i NHL, inden han skiftede til finske Jokerit og siden til sin sidste kontrakt i Eisbären Berlin efter en enkelt sæson i HC Ambrì–Piotta. 

Han blev frigivet fra Eisbären i midten af marts, og nu kalder han det altså en dag efter en af de største danske karrierer inden for ishockey.

"Min krop er færdig, og den har længe gjort ondt hver dag. Jeg har været en del skadet i de seneste år, og jeg vil ikke tilbyde nogen klub eller landsholdet at møde op i en tilstand, hvor jeg ikke føler, at jeg har noget at tilbyde," siger Peter Regin til TV2 Sport.