Har ikke spillet siden 5.januar: Rafael Nadal melder sig klar til at spille i Barcelona

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Har ikke spillet siden 5.januar: Rafael Nadal melder sig klar til at spille i Barcelona
Rafael Nadal melder sig klar til at spille i Barcelona
Rafael Nadal melder sig klar til at spille i BarcelonaProfimedia
Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal er kommet sig over de fysiske problemer, der senest har holdt ham ude af denne uges Masters 1000-turnering i Monte-Carlo.

Spanieren er klar til at deltage i næste uges grusturnering Barcelona Open.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Grusspecialisten har ikke spillet en betydende tenniskamp, siden han 5. januar røg ud af en ATP-turnering i Brisbane forud for Australian Open.

I begyndelsen af marts deltog Nadal dog i en lukrativ opvisningskamp mod landsmanden Carlos Alcaraz i Las Vegas, men indledningen på grussæsonen har været uden 22-foldige grand slam-vinder.

I næsten hele 2023 var Nadal heller ikke i stand til at spille turneringer, og han måtte gennem en hofteoperation. Som følge deraf rangerer den tidligere verdensetter aktuelt som nummer 646 i verden.

Barcelona Open fungerer som mellemlagspapir inden de store Masters 1000-turneringer i Madrid og Rom frem mod kulminationen på grussæsonen, French Open.

Holger Rune deltager ikke i Barcelona Open. Danskeren spiller i stedet BMW Open i München, hvor han er andenseedet. Rune har vundet den tyske turnering de seneste to år.