Håndboldkvindernes udfald skal fjernes: Vi tåler det ikke

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Håndboldkvindernes udfald skal fjernes: Vi tåler det ikke

Sandra Toft ser gerne, at de danske håndboldkvinder får gjort op med tempoudfaldene i deres kampe.
Sandra Toft ser gerne, at de danske håndboldkvinder får gjort op med tempoudfaldene i deres kampe.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Danmark styrede mod en stensikker kvartfinalesejr over Montenegro onsdag aften, men i det midterste kvarter af anden halvleg gik det skævt.

En føring på syv mål svandt ind til to mål, og kampen blev langt mere spændende, end den havde behøvet at være.

Udfald af den karakter duer ikke, når det fredag gælder Norge i VM-semifinalen.

"Vi fik et relativt stort forspring, og så kom vi til at sætte tempoet lidt ned. Men det tåler vi ikke," siger Sandra Toft bestemt.

Anne Mette Hansen tog imod det med humor, da hun blev bedt om at forholde sig til udfaldet.

"Vi ville give lidt til publikum. Var det ikke meget rart? Ej. Det bølger bare altid i sådan en kamp," siger Anne Mette Hansen.

"Det kommer altid, men vi skal prøve at gøre det kortere end et kvarter. Det er lige langt nok," siger Anne Mette Hansen.

De danske spillere kom til at sende bolden ud af banen eller i armene på montenegrinerne. Samtidig var der et par kendelser, der ikke gik i rødhvid retning, og det hele betød, at den ellers så sikre føring blev formøblet.

Jesper Jensen forsøgte kampen igennem at fordele ressourcerne, men måske tog det overhånd, da det hele var ved at krakelere i anden halvleg.

"Da de kom ned på to, begyndte jeg at tænke, om det havde været lidt for meget. Men vi holdt en ro, og Sandra leverede redninger," siger Jesper Jensen, som spillemæssigt ikke havde det store at klage over i perioden.

"Det var et par gange i forsvaret, hvor vi skulle have bakket lidt mere op. Og så var der en enkelt kontra, hvor Anne Mette spillede den ind mellem venner og fjender. Det var det eneste, jeg synes, vi skulle have gjort anderledes i anden halvleg. Og så har sådan nogle kampe bare deres eget liv."

"Normalt går det i bølger, og man skal sørge for at være nok foran, til at man ikke ryster på hånden," siger Jesper Jensen.

Danmark vandt kampen 26-24.