Mikkel Hansens potentielle afløser i Aalborg forlader Rhein-Neckar Löwen senest i 2025

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mikkel Hansens potentielle afløser i Aalborg forlader Rhein-Neckar Löwen senest i 2025
Juri Knorr forlader Rhein-Neckar Löwen senest i 2025. Udnytter exit-klausul i kontrakten
Juri Knorr forlader Rhein-Neckar Löwen senest i 2025. Udnytter exit-klausul i kontraktenPhoto by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Rhein-Neckar Löwen har officielt bekræftet, at deres playmaker, Juri Knorr, forlader klubben senest i 2025.

Spekulationerne om et muligt skifte til Danmark og Aalborg Håndbold, lever derfor i bedste velgående.

I en udtalelse forklarede klubben, at Knorr har givet udtryk for ønsket om at søge nye sportslige udfordringer i sommeren 2025, og dermed gerne vil benytte sig af en exit-klausul i hans kontrakt, der ellers løb til sommeren 2026.

Knorr har har været en stor del af Rhein-Neckar siden 2021, og efterlader et flot aftryk i Mannheim.

Efter sit skifte fra Minden, spillede han blandt andet en sæson med klublegenden Andy Schmid, og overtog i 2022 hans position som playmaker. Siden da har han væsentligt præget holdets offensive spil, både med sine mål, men også med sine defensive kvaliteter.

Med Knorr som strateg lykkedes det Løverne at vinde deres anden DHB-Pokal i april 2023. Også på landsholdet har han etableret sig som en dirigent i angrebet, og står til sommer allerede over for sin anden deltagelse i OL.

"Siden jeg kom til Rhein-Neckar Löwen, har vi talt lige så åbent og ærligt med hinanden, som jeg gerne ville. Det var også tilfældet med dette emne. Jeg kan ikke påvirke, hvad der bliver skrevet, sagt og spekuleret om i medierne. Jeg vil koncentrere mig om den sportslige side af sagen sammen med holdet her og nu. Vi kan diskutere, hvad der sker fra sommeren 2025 og frem, når der er noget konkret at tale om", lyder det fra hovedpersonen selv på klubbens hjemmeside.

Siden Mikkel Hansen annoncerede sit karrierestop, har diverse medier fortalt at Aalborg og Knorr var i forhandlinger. Senest var det den tyske landstræner Alfred Gislason der de facto bekræftede Knorrs afgang fra Rhein-Neckar Löwen. Det kan du læse mere om her

Knorr står noteret for 146 kampe i Bundesligaen, hvor det er blevet til 632 mål.