Medie: Tysk super-stjerne skal afløse Mikkel Hansen i Aalborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Tysk super-stjerne skal afløse Mikkel Hansen i Aalborg

Medie: Tysk super-stjerne skal afløse Mikkel Hansen i Aalborg
Medie: Tysk super-stjerne skal afløse Mikkel Hansen i AalborgProfimedia
Den tyske håndboldstjerne Juri Knorr står, hvis man skal tro det tyske medie Bild, over for en sensationel transfer til Aalborg Håndbold fra Rhein Neckar Löwen som mulig afløser for Mikkel Hansen.

Knorr minder i spillestil rigtig meget om Mikkel Hansen og kan blive en mulig afløser for den danske håndbold-legende, der i sidste uge bekendtgjorde, at han stopper karrieren til sommer. 

Det tyske medie nævner den manglende sportslige udvikling hos Rhein-Neckar Löwen og det høje pres på ham som årsager til det potentielle skifte.

Bild var mandag i kontakt med Knorr, som dog ikke ville bekræfte historien. "Det vil jeg ikke sige noget om i øjeblikket", var hans reaktion. 

Siden EM-slutrunden, hvor hele nationens håb hvilede på hans skuldre, har det været tydeligt for enhver at Knorr er slidt og har brug for en pause. Bild mener, at vide at han er træt af det pres, der bliver lagt på ham i kriseramte Rhein Neckar Löwen og ikke mindst landsholdet.

Knorr skal også være træt af det konstante søgelys fra den aggressive tyske presse, og i Danmark, kan han i følge mediet få den mentale ro, det kræver for at kunne levere på allerøverste hylde.

"I Aalborg kunne han nu bare være Juri Knorr igen uden at skulle redde sine holds røv uge efter uge. Det ville være en sejr for landsholdet på lang sigt", skriver Handball World desuden om det potentielle skifte. 

Knorr har kontrakt med Rhein-Nickar Löwen ind til 30. juni 2026.