Geraint Thomas underskriver toårig kontraktforlængelse med INEOS Grenadiers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Geraint Thomas underskriver toårig kontraktforlængelse med INEOS Grenadiers
Thomas i aktion under UCI-verdensmesterskaberne
Thomas i aktion under UCI-verdensmesterskaberneReuters
Geraint Thomas (37) har underskrevet en toårig kontraktforlængelse med INEOS Grenadiers frem til 2025, meddelte det britiske hold mandag.

Den walisiske rytter sluttede på andenpladsen i dette års Giro d'Italia og vandt Tour de France i 2018. Han har været en konstant performer i Frankrig siden sin første sejr, og blev nummer to i løbet i 2019 og nummer tre i 2022.

Han antydede en potentiel pensionering ved kontraktens udløb.

"Man skal aldrig sige aldrig, men i mit hoved er dette min sidste kontrakt - men jeg ved, at jeg stadig har to store år i mig. Og jeg ville ikke have fortsat på et andet hold," siger Thomas.

"Det her hold forstår mig, og vigtigst af alt, så ved de, hvad der skal til for at opnå succes.

"Vi er en ambitiøs gruppe og har nogle store mål forude. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang igen og vil gerne hjælpe holdet med at fortsætte fremgangen."

Thomas sagde, at han håbede på at forblive konkurrencedygtig i fremtidige løb, men tilføjede, at han også ville være villig til at hjælpe yngre talenter med at bryde igennem.

"Jeg er på det stadie, hvor jeg stadig er sulten efter at præstere, men på samme tid er jeg glad for at hjælpe holdet. Jeg vil gerne prøve at hjælpe os med at komme tilbage til toppen af sporten," siger Thomas.

Thomas har også haft succes på cykelbanen, hvor han i 2008 og 2012 vandt OL-guld i holdforfølgelsesløb med Storbritannien.