Ex-Tour de France vinder afviser mulig fusion: "Remco hader Jumbo og Jumbo hader Remco"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Ex-Tour de France vinder afviser mulig fusion: "Remco hader Jumbo og Jumbo hader Remco"
Ex-Tour de France vinder afviser mulig fusion: Remco hader Jumbo og Jumbo hader Remco"
Ex-Tour de France vinder afviser mulig fusion: Remco hader Jumbo og Jumbo hader Remco"
Profimedia
En foreslået fusion mellem Jumbo-Visma og Soudal Quick-Step "kommer ikke til at fungere" på grund af fjendskab mellem det hollandske hold og Remco Evenepoel, siger den tidligere Tour de France vinder Geraint Thomas.

Der har været massser af spekulationer siden WielerFlits skrev, at de to hold er i forhandlinger om potentielt at forene kræfterne.

Skulle fusionen blive en realitet vil Evenepoel blive holdkammerater med Primoz Roglic, Jonas Vingegaard og Sepp Kuss - tre ryttere, han for nylig kæmpede hårdt mod i forbindelse med Vuelta a Espana.

Løbet blev i sidste ende vundet af Kuss, som overtog titlen fra 2022-vinderen Evenepoel,  og Jumbo-Visma gjorde samtidig  rent bord i Grand Tours i år, hvor Roglic vandt Giro d'Italia og Vingegaard med succes forsvarede sin Tour de France-krone.

Og Thomas foreslog, at formodet ondt blod mellem Evenepoel og det altovervindende hollandske hold ville kunne forårsage nogle gnidninger, hvis de skulle mødes.

"Den ene ting, jeg vil sige er, at Remco hader Jumbo, og Jumbo hader Remco, så det kommer ikke til at fungere, vel?", sagde Tomas sammen med waliseren Luke Rowe, der er tilnkytter INEOS Granadier-holdet i deres podcast.

Den tidligere UCI-præsident Brian Cookson har også udtalt sig imod enhver mulig fusion mellem de to hold og fortalte GCN, at det ikke ville være i sportens bedste interesse at have 'et mega mega stærkt hold'.

"Jeg tror ikke, det er en god idé, at to store hold af den slags fusionerer. Det reducerer konkurrencen," sagde Cookson til GCN.

"Det ville være i alles interesse, hvis der findes stærkere hold i UCI WorldTour, i stedet for et mega mega stærkt hold. Jeg synes, det er ubalanceret nok, som det er i øjeblikket."