Medie: Quick-Steps chef afkræfter aftale om fusion i brev

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Quick-Steps chef afkræfter aftale om fusion i brev

Jumbo-Visma forbliver sig selv lidt endnu.
Jumbo-Visma forbliver sig selv lidt endnu.Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Der er ingen aftaler om et nyt superhold som resultat af en fusion mellem cykelholdene Quick-Step og Jumbo-Visma.

Det har Quick-Steps holdchef, Patrick Lefevere, ifølge mediet Global Cycling Network (GCN) fortalt sine ryttere i et internt brev.

GCN har modtaget brevet fra en kilde tæt på holdet, og her forholder Lefevere sig til rygterne.

"Jeg skriver til jer i relation til de historier, som I har set i medierne på det seneste. Jeg er sikker på, at det har skabt noget usikkerhed, og det undskylder jeg for. Der har været diskussioner med forskellige parter den seneste måned, hvor jeg har været åben for at tale med alle, som føler, at de vil investere i vores hold og hjælpe os med at forbedre og udvikle os. Det har aldrig været en hemmelighed."

"I modsætning til historierne er der derimod ingen konkrete projekter og planer på nuværende tidspunkt. Hvis det ændrer sig, bliver I informeret, "lyder det i brevet fra holdchefen.

Det var cykelmediet Wielerflits, som søndag startede spekulationerne i offentligheden ved at skrive, at en sammenlægning kunne være på vej.

Det kom som lidt af en bombe, fordi der er tale om to af de mest succesfulde cykelhold de seneste ti år.

Jumbo-Visma er profiler som Jonas Vingegaard, Primoz Roglic og Wout van Aert på kontrakt, men Quick-Step-holdet tæller ryttere som Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe og Kasper Asgreen.

Jumbo-Visma har endnu ikke forholdt sig til rygterne i offentligheden.