Lyngby-fyrtårn vil se mere skarphed i felterne mod Randers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Lyngby-fyrtårn vil se mere skarphed i felterne mod Randers
Magnus Jensen håber på mere skarphed mod Randers.
Magnus Jensen håber på mere skarphed mod Randers.Profimedia
Der er vigtige point på spil i bundkampen, når Lyngby tager på besøg hos Randers FC.

Randers kom godt fra start i forårets første kamp med en 3-1-sejr over Hvidovre. Lyngby startede ud med en kamp mod rivalerne fra FC Nordsjælland

Det lykkedes ikke for Lyngby, at få point i kampen, der endte med en 3-2-sejr til FCN. Derfor er bundstriden nu rigtig tæt og kun et enkelt skiller de to mandskaber, der begge forsøger at lægge afstand til nedrykningspladserne.

De to holds placering i Superligaen
De to holds placering i SuperligaenFlashscore

Selvom ligaen er tæt og mange er i fare for at blive indblandet i nedrykningskampen, så er nedrykningsstregen ikke noget, som de tænker for meget på i Lyngby, siger forsvarsspilleren Magnus Jensen.

"Man kan dræbe sig selv fuldstændig i snakken om top-seks, nedrykningsstreg og alle de andre hold. Så det bruger vi egentlig ikke særligt meget tid på. Vi har fuldt fokus på os selv og på at komme ud og få forårets første sejr. Sørger vi selv for det, så giver meget af den anden ofte sig selv i sidste ende." Siger Magnus Jensen til Lyngbys hjemmeside.

Lyngby kan tage et stort skridt væk fra bunden og Randers og tætter på top-6 med en sejr, men ifølge Magnus Jensen kræver det, at de kongeblå udviser større kynisme i både den offensive og defensive del. Selvom Lyngby fik scoret to mål mod FC Nordsjælland, som ellers er et af de hold, der har lukket færrest mål ind, så håber forsvarsspilleren, at de kan blive endnu bedre foran mål.

"Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ender med at tabe i sidste weekend, for jeg synes egentlig, at vi spilede en rimelig god kamp på mange parameter. Der er mange ting, vi kan tage med os ind til kampen i morgen (fredag, red.). Når det er sagt, så skal vi også være skarpere i felterne. Vi skal blive bedre til at udnytte vores egne chancer, og så skal vi selvfølgelig stå endnu mere fast i aktionerne i vores eget felt. Vi tror på os selv og på, at vi kan få et godt resultat med hjem til Lyngby."

Kampen mellem Randers og Lyngby starter klokken 19:00, og du kan følge den her.