Fodboldweekenden LIVE: Højlund skriver historie efter et minut, Milan taber i overtiden

Rasmus Højlund er brandvarm.
Rasmus Højlund er brandvarm.Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Vi er tilbage med dit overblik over fodboldweekenden. Her får du nyt fra hele fodboldverdenen, mens der i denne uge naturligvis er særligt fokus på Superligaens tilbagevenden.

Søndag, 18. februar

Kl. 22:53 - Milan i undertal kom tilbage fra 0-2 ved pausen på udebane mod Monza og så ud til at have snuppet et point i sidste øjeblik, men indkasserede et tredje mål i det 90. minut og et fjerde i de døende sekunder. Med en sejr ville Milan have overhalet Juventus på andenpladsen.

Kl. 22:25- Efter dagens choknederlag til Bochum stiger presset på Bayern-manager Thomas Tuchel. Hvor meget længere snor vil bestyrelsen give ham?

Kl. 21:42  - Ved pausen i weekendens sidste Serie A-kamp fører Monza med 2-0 over Milan takket være to mål lige før pausen, hvilket har chokeret hjemmeholdet, der forsøger at rykke op på andenpladsen.

Kl. 21:00: Spillet er i gang i Monza, hvor AC Milan er på besøg. Dog desværre med en bænket Simon Kjær.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 20:40 - Brøndby er igen ettere i Superligaen efter en dramatisk sejr på 1-0 over FC Midtjylland.

Turen hjem til Herning bliver træg og lang i regnvejret, da midtjyderne havde alle chancer for en sejr, efter Henrik Heggheims udvisning kort inde i kampen.

Læs mere om kampen her

Kl. 20:10 - Er det slut for Bayern München i håbet om at vinde Bundesliga-titlen? På trods af en tidlig føring scorede Bochum to gange før pausen, og et rødt kort til Dayot Upamecano, der er en slags udvisningsmagnet for tiden, tildelte både et straffespark og et tredje mål til hjemmeholdet.

Upamecano modtager sin udvisning
Upamecano modtager sin udvisningAFP

Et sent Harry Kane-mål gjorde de sidste minutter urolige, men Bochum holdt fast i en fortjent sejr. Er manager Thomas Tuchels job i fare?

Kl. 19:32: Højdramatisk udvikling på Vestegnen, hvor en ellers strålende scoring af Adam Gabriel blev annulleret, da Cho akkurat var i offside i opspillet.

Kl. 19:01 - Mohamed Daramy spillede det sidste kvarter i kampen mellem Reims og Lens, men den danske kantspiller ikke sat sit præg på kampen.

Kl. 18:27 - Rasmus Nissen Kristensen starter inde for Roma, der lige spiller mod Frosinone.

Kl. 18:18 - Bayern München er netop kommet bagud 2-1 mod midterholdet Bochum. De to hold er ved gå til pause.

Kl. 17:42 - Danske Rasmus Højlund er ustoppelig. Allerede efter et enkelt minut skrev han historie, da han scorede til 1-0 og dermed blev den yngste spiller i historien til at score i seks ligakampe i træk. Højlund scorede sågar igen blot fem minutter senere.

Kl. 17:34 - Så er startopstillingerne til Superliga-topbraget mellem Brøndby og FC Midtjylland klar. Mathias Kvistgaarden er ikke blevet klar for Brøndby, mens FCM må se bort fra Charles og Marrony.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17:06 - Brighton har netop givet Sheffield United en ordentlig endefuld på hele 5-0. Brightons betingelser blev gjort en del nemmere, da Sheffield-spilleren Mason Holgate tabte hovedet og lavede en vavidsstempling på Kaoru Mitoma og fik direkte rødt kort.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Simon Adingra scorede to gange.

Kl. 16:52 - Rasmus Højlund starter inde i Manchester Uniteds udekamp mod Luton. Den danske angriber kan score for sjette Premier League-kamp i træk, og hvis det lykkes, så vil Højlund blive den yngste spiller i Premier Leagues historie til at gøre det. Christian Eriksen starter på bænken for Manchester United, mens Mads Juel Andersen sidder ude med en skade for Luton.

Kl. 16:30 - Ajax smed en vigtig føring væk i de allersidste minutter af hjemmekampen mod Nijmegen. Ajax kom foran 2-1 efter 79 minutter, og det lignede derfor, at de skulle ende med at tage alle tre point. Lasse Schöne og Nijmegen lykkedes dog med at få udlignet dybt inde i overtiden, og de kunne derfor tage fra Amsterdam med et enkelt point.

Danske Anton Gaaei sad på bænken hele kampen for Ajax.

Kl. 15:56 - Både Randers og FC Nordsjælland kommer godt fra start i foråret med sejre over henholdsvis Hvidovre og Lyngby. Randers vandt med 3-1, mens FCN slog Lyngby med 3-2.

Kl. 15:45 - Der var masser af danskere i aktion i Utrechts 1-0-sejr over Twente. Victor Jensen, Jeppe Okkels, Niklas Vesterlund og Oscar Fraulo var alle i aktion.

Kl. 15:26 - Randers har gjort det onde ved Hvidovre IF efter pausen. Hvidovre kom foran i første halvleg, men blot 15 minutter inde i anden halvleg havde Randers sat tempoet og er netop kommet foran 3-1. Blandt andet takket være den nye angriber Mohamed Fuseini.

Kl. 15:11 - Så er holdopstillingerne til kampen mellem Silkeborg og FC København landet. FCK mangler et profiler - blandt andre Elias Jelert og Lukas Lerager - men det har givet plads til Christian Sørensen og Oscar Højlund i startopstillingen.

Derudover bliver der en "familiefejde" på midtbanen, hvor storebror Magnus Mattsson skal spille over for sin lillebror Pelle Mattsson. Læs mere om det her.

Kl. 14:40 - Danske William Osula er med fra start, når Sheffield United møder Brighton. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Simon Adinga starter inde for Brighton.

Kl. 14:34 - Kampen mellem Lazio og Bologna er slut, og Victor Kristiansens oplæg til Joshua Zirkzees 2-1-mål blev helt afgørende, da kampen sluttede 2-1.

Kl. 14:15 - Bologna har vendt kampen mod Lazio på hovedet og er kommet foran 2-1, og det er takket være en assist fra Victor Kristiansen. Danskeren fandt Joshua Zirkzee, som flot sendte kuglen i kassen.

Kl. 13:52 - Real Madrid er klar til deres udekamp mod Rayo Vallecano, og selvom LaLigas førerhold må se bort fra flere store stjerner - heriblandt Jude Bellingham - så er det stadig et slagkraftigt mandskab, de stiller med.

Kl. 13:31 - Så er søndagens første Superliga-kampe ved at nærme sig. Startopstillingerne er klar, og de to første kampe står mellem FC Nordsjælland og Lyngby, mens der er bundkamp mellem Hvidovre og Randers.

startopstillinger
startopstillingerFlashscore

Kl. 13:03 - Danske Gustav Isaksen skulle kun bruge 18 minutter for at sætte sit præg på kampen mod Bologna. Isaksen har nemlig allerede gjort det til 1-0 for hovedstadsklubben.

Kl. 12:00 - Vanen tro bliver søndagens udlæg den tidlige kamp i Serie A, hvor vi får os et tidligt danskermøde i kampen mellem Lazio og Bologna.

Gustav Isaksen, der har vist glimrende takter for romerne på det seneste, og efter en lidt svær start for Lazio har lignet sit gamle, udfordrende jeg fra tiden i FC Midtjylland, kommer i direkte duel med Victor Kristiansen på Bolognas venstreback.

"VK" har ligeledes fået etableret sig solidt i Bolognas startopstilling på det seneste, så der er lagt op til gnister.

Senere venter der et par stærke kampe i Superligaen, hvor vi blandt andet får et nordsjællandsk derby mellem FC Nordsjælland og Lyngby, før ligaens nummer et og to tørner sammen i kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland.

En sejr til FC København forinden i deres kamp i Parken mod Silkeborg vil presse begge tophold endnu mere til at gå efter de tre point på Vestegnen.

Lørdag, 17. februar

Kl. 22.25 - Liverpools 4-1 sejr kan blive en dyr en af slagsen for Jürgen Klopps tropper fik Curtis Jones og Diogo Jota skadet, og Klopp var ikke særlig optimisk med fremtidsudsigterne for de to spillere. "Curtis fik et slag på den nederste del af skinnebenet eller over anklen. At Curtis ikke kunne spille videre fortæller, at der må være et problem, fordi han ville have spillet videre for enhver pris. Diogo ser nok værst ud, jeg så ikke uheldet, men jeg hørte, at billederne ikke så gode ud", sagde Klopp efter kampen

Kl. 21.24 - Efter at han blev skulderskadet og opereret i starten af november, var Maurits Kjærgaard nu tilbage i Red Bull Salzburgs startopstilling, da holdet i dag spillede 1-1 ude mod BW Linz.

BW Linz - Red Bull Salzburg
BW Linz - Red Bull SalzburgFlashare

Kl. 20.47 - Det holdt virkelig hårdt, men i det syvende minut af tillægstiden lykkedes det endelig Robert Lewandowski at give Barcelona sejrsmålet til 2-1 ude mod Celta Vigo på et straffespark, som han brændte i første omgang.

Kl. 20.24 - Kampen i den tyske Bundesliga mellem RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach blev overskygget af, at en fan kort før kampstart faldt om og sidenhen afgik ved døden.

Kl. 19.59 - Juventus har sat dyrebare points til på det seneste i duellen mod Inter i toppen af Serie A, og lørdag gik det galt igen, da "den gamle dame" blot formåede at få 2-2 på udebane mod Verona.

Kl. 19.26 - Raheem Sterling har givet Chelsea en overraskende føring ved pausen mod sine gamle holdkammerater fra Manchester City.

Kl. 18:56 - FC Barcelona jagter vigtige point i deres kamp mod Celta Vigo. Danske Andreas Christensen er med fra start og spiller på den defensive midt, som han har gjort det nogle gange tidligere i sæsonen.

Kl. 18:45 - Yussuf Poulsen har allerede sat sit præg på kampen mod Gladbach. Efter blot 14 minutters spil har han leveret en assist til hollandske Xavi Simmons, der netop har gjort det til 1-0.

Kl. 18:42 - Det var ikke længe, at Verona fik lov til at være i front. Efter 28 minutter udlignede Dusan Vlahovic nemlig efter et straffespark. Det var den 24-årige serbers 13. scoring i Serie A i denne sæson.

Kl. 18:20 - Verona er kommet foran 1-0 mod Juventus, og det er bestemt et mål, der er værd at juble over. Michael Folorunsho banker bolden op i målhjørnet efter en halvskidt Juventus-clearing.

Kl. 18:19 - Yussuf Poulsen er med fra start i RB Leipzigs kamp mod Borussia Mönchengladbach. Leipzig har blot vundet en enkelt gang i de seneste fem Bundesliga-kampe.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 18:06 - Leicester måtte indkassere et noget usædvanligt nederlag, da de tabte med 2-1 på hjemmebane mod Middlesbrough. De engelske mestre fra 2016 ligger dog stadig nummer et i Chapionsship.

Kl. 18:01 - Der kom et par overraskelser i Premier League-kampene, der netop er slut. Blandt andet tabte Tottenham hjemme med 2-1 til Wolverhampton, mens Newcastle måtte nøjes med 2-2 mod Bournmouth.

Det var dog ikke overraskende, at Arsenal bankede Burnley i en kamp der endte 5-0 til London-klubben. Aston Villa vandt 2-1 over Fulham og Nottingham Forest slog West Ham med 2-0.

Kl. 17:46 - Den danske træner Bo Henriksen har fået en forrygende start på sin tid i Mainz. Den tyske klub ligger under nedrykningsstrege, men har netop slået Jess Thorups Augsburg med 1-0.

De øvrige resultater i Bundesliga-kampene er endt med, at Wolfsburg fik 1-1 mod Dortmund og Union Berlin slog Hoffenheim.

Kl. 17:30 - Bayer Leverkusen ser ud til at være ustoppelige. Bundesligaens førerhold har netop vundet 2-1 over opykkerne fra Heidenheim og er i skrivende stund hele otte point foran Bayern München, som dog har en kamp til gode.

Kl. 17:08 - Morten Frendrup lignede længe en matchvinder i kampen mod Napoli, men i overtiden lykkedes det for Napolis nye spiller Cyril Ngonge at udligne efter et tungt Napoli-pres. Kampen sluttede derfor 1-1.

Kl. 17:00 - Flere af Bundesliga-kampene er igen blevet afbrudt, fordi tilskuerne har kastet tennisbolde og chokolademønter på banen i protest mod, at udenlandske firmaer prøver at købe en del af tv-rettighederne til Bundesligaen.

Kl. 16:50 - QPR er gået til pause med en føring på 1-0 over Bristol City, og det er takket være en assist fra Lucas Andersen, der nu har lavet to assists i sine tre første kampe for klubben. Et andet sted i England har Emil Riis scoret for Preston i kampen mod Blackburn, hvor stillingen er 2-2 ved pausen.

Kl. 16:20 - Morten Frendrup har netop scoret til 1-0 for Genoa i udekampen mod Napoli. Det er Frendrups første scoring i denne sæson.

Kl. 16:14 - Atletico Madrid var ganske overbevisende i deres hjemmekamp mod Las Palmas. De har nemlig netop vundet med hele 5-0 over klubben fra Gran Canaria.

Kl. 15:50 - Danske Lucas Andersen får sin første start i QPR, som klokken 16 møder Bristol City på udebane. Derudover er der hele tre danskere på banen i kampen mellem Leicester og Middlesbrough, hvor Mads Hermansen og Jannik Vestergaard starter for Leicester og Lukas Engel starter for gæsterne.

Kl. 15:34 - Liverpool var det bedste hold på banen i kampen mod Brentford. Opgøret sluttede 4-1 efter Liverpool udviste stor effektivitet. Darwin Nunez gjorde det til 1-0 i første halvleg, mens Alexis Mac Allister og Mohamed Salah scorede til 2-0 og 3-0. Ivan Toney reducerede efter 75 minutters spil, men Cody Gakpo sikrede sejren med en scoring til 4-1 i det 86. minut.