Lyngby-angriber tror på nordjysk kiks i slutspurt om at undgå nedrykning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Lyngby-angriber tror på nordjysk kiks i slutspurt om at undgå nedrykning
Frederik Gytkjær ærgrer sig over en brændt chance
Frederik Gytkjær ærgrer sig over en brændt chanceLars Møller/Ritzau Scanpix
Med to runder tilbage af Superligaen har Lyngby stadig mulighed for at blive oppe i Danmarks bedste række, men nemt ser det ikke ud.

Overlevelsen er nemlig ikke i egne hænder, da det først og fremmest kræver, at man vinder over AaB i næste runde, men nok også at AaB smider point i den sidste kamp mod Silkeborg.

Lyngby er nemlig tre point efter, og så har man oveni købet også en langt dårligere målscore. Lyngby-angriber Frederik Gytkjær tror dog på, at AaB godt kan blive nervøse og smide point.

Flashscores karakterer
Flashscores karaktererFlashscore

"Hvis vi får tre point mod AaB i næste spillerunde, så tror jeg, AaB bliver nervøse i den sidste kamp, og så kan alt jo ske for os", siger han og fortæller, at søndagens 0-4-nederlag til OB - hvor Lyngby spillede det meste af kampen med en mand i undertal - ikke har den store betydning for moralen.

"Det havde været noget helt andet, hvis vi havde spillet 11 mod 11, så vi skal bare have vasket det her nederlag væk, for vi er stadig med i det".

"Man kan blive ved med at ærgre sig over en masse ting, men i foråret ville vi have givet vores højre arm for at være, hvor vi er nu, så det skal vi huske på", siger Frederik Gytkjær.

Lyngby-træner Freyr Alexandersson tror også på, at det kan lade sig gøre, selv om det ser svært ud.

"Jeg er træt af, at det ikke er i vores egne hænder, men vi skal bare sørge for, at vi gør alt, hvad vi kan".

Kampens målscorere
Kampens målscorereFlashscore

"Vi er ikke favoritter til at overleve i Superligaen, men jeg tror på karma, og vi skal sørge for, at vi præsterer. Det er det vigtigste".

"Vi kommer blæsende ud mod AaB, og vi skal sørge for, at vi får en sejr, og så plejer der jo at ske en masse i sidste spillerunde".

Nedrykningsdramaet
NedrykningsdramaetFlashscore

"Vi skal selvfølgelig også slå Horsens, så vi skal have seks point i de sidste to kampe. Det er alt, det gælder om", siger Lyngby-træneren.

Lyngby møder AaB og AC Horsens i de to sidste Superliga-kampe i denne sæson.