Luis Enrique begræder de missede chancer: Vi får se hvilken version vi viser i Paris

Luis Enrique klapper af fansene
Luis Enrique klapper af fansene Reuters
PSG er ikke vant til at spille returkamp på hjemmebane i denne sæsons Champions League, og træner Luis Enrique håber, at deres fans vil gøre en forskel, når de forsøger at vende et 1-0 nederlag mod Borussia Dortmund i næste uge.

Dortmunds Niclas Füllkrug scorede i første halvleg ,og sikrede sejren over gæsterne fra PSG, som havde mest boldbesiddelse i hele onsdagens kamp, men ikke kunne udnytte deres chancer.

PSG slog Barcelona i kvartfinalen, og Real Sociedad i ottendedelsfinalen, men spillede begge gange returopgøret på udebane, og Luis Enrique ved, at deres hjemmefans kan blive afgørende, hvis de skal nå finalen på Wembley den 1. juni.

"Vi så en jævnbyrdig kamp med to hold, der spiller god fodbold, når de har bolden," sagde Luis Enrique på et pressemøde onsdag.

"Vi skabte begge mange målchancer. Denne gang scorede vores modstandere, og det gjorde vi ikke. Resultatet afspejler, hvor tæt kampen var.

"I de sidste to runder havde de hjemmekampen som deres anden kamp, mens det var omvendt for os. Nu er det et anderledes og nyt scenarie, og vi har publikum på vores side i returopgøret.

"Jeg er tilfreds med antallet af chancer vi skabte, men man er nødt til at være effektiv for at score. Vi får se, hvilken version vi viser i Paris."

Selv om PSG skabte flere chancer efter pausen, måtte de gå målløse fra banen for første gang i alle turneringer i denne sæson.

"Vi brændte vores chancer i anden halvleg," sagde PSG's forsvarsspiller Achraf Hakimi til Canal+.

"Vi vidste, hvad de havde tænkt sig at gøre med lange bolde. Vi var meget fokuserede, og træneren gentog det hele ugen."

PSG er gået videre fra to af deres seneste fire knockout-kampe i Champions League, efter at have tabt det første opgør, og den første af dem var mod Borussia Dortmund i ottendedelsfinalen i 2019-20.

"Vi er før kommet tilbage efter at have været bagud 1-0," tilføjer PSG's anfører Marquinhos.

"Vi har vist, at vi kan gøre det, især på hjemmebane, med energien fra vores tilhængere, det bliver et anderledes scenarie. Vi ved, at vi kan gøre det meget bedre. Vi skal bare udnytte vores chancer og være mere beslutsomme.

"Vi indkasserede et mål, som vi ikke burde have indkasseret, og vi har hele ugen talt om de dybe afleveringer fra Borussia-holdet. Det er detaljerne, der gør hele forskellen, og vi skal gøre det bedre i næste kamp, hvis vi vil gå videre."