Lyngby-træner revser præstation: "Det var sindssygt dårligt"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-træner revser præstation: "Det var sindssygt dårligt"

Alexandersson var ikke imponeret over sit hold.
Alexandersson var ikke imponeret over sit hold.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Lyngby havde søndag muligheden for at genoplive nedrykningskampen yderligere, men holdet tabte 0-1 ude mod Silkeborg.

Silkeborg vandt fortjent opgøret, hvor Lyngby specielt i første halvleg ikke lignede et hold, der kæmpede for vigtige point til bundstriden.

"Vores præstation var ikke god nok på grund af vores første halvleg. Den var så sindssygt dårlig. Det var den dårligste halvleg i lang, lang tid," siger Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson.

Silkeborg formåede at trykke Lyngby langt tilbage, og kun en storspillende Mads Kikkenborg i Lyngby-målet holdt gæsterne inde i opgøret.

Lyngby-angriber Frederik Gytkjær havde svære betingelser i offensiven, hvor holdet kun sjældent truede Silkeborg.

"Vi formåede ikke at komme frem til chancer, og jeg følte ikke, vi var i nærheden af at skabe nok. Man må også rose Silkeborg. De var kloge og havde læst os godt. Jeg følte jeg havde en forsvarsspiller på nakken hele tiden," siger Frederik Gytkjær.

Lyngby ville med en sejr mod Silkeborg udligne både Horsens og AaB's pointsum på 27. I stedet ligger holdet stadig fortsat alene på sidstepladsen og jagter overlevelse med tre runder tilbage.

Søndagens præstation mod Silkeborg skal Lyngby lære af, når mandskabet går ind til de sidste og skæbnesvangre runder, fastslår Freyr Alexandersson.

"Alle kampe er vanvittigt vigtige for os lige nu. Vi skal lære af vores præstation i første halvleg, for det må ikke ske igen. Så kan vi ikke vinde over nogen," siger Lyngby-chefen.

Lyngby har kæmpet for livet i bunden af Superligaen i hele sæsonen, men presset i bundstriden er holdet vant til efterhånden.

"Vi har været i det kaos i lang tid nu, så det har vi vænnet os til, og det er med kniven for struben hele tiden. Vi skal ud i tre finaler nu og skal skrabe så mange point sammen som muligt, og så må vi se, hvor langt det rækker," siger Frederik Gytkjær.

Lyngby har tre point op til AaB over nedrykningsstregen og møder OB på hjemmebane i næste runde.