Optøjer mellem Lazio- og Roma-fans før derby

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optøjer mellem Lazio- og Roma-fans før derby

Derbyet mellem Roma og Lazio bliver traditionelt ophedet.
Derbyet mellem Roma og Lazio bliver traditionelt ophedet.Profimedia
Som optakt til det romerske fodboldderby udbrød der lørdag morgen sammenstød mellem en gruppe på omkring 200 Lazio-fans og 100 tilhængere af AS Roma. Optøjerne fandt sted i nærheden af Stadio Olimpico, ifølge italienske medier. Politiet greb ind for at adskille de to grupper og brugte tåregas. En Roma-fan blev arresteret.

Videooptagelser fra overvågningskameraer er allerede ved at blive analyseret for at identificere de personer, der var involveret i optøjerne. Hjelme, knipler og skruetrækkere blev konfiskeret under aktionen. Derbyet er planlagt til lørdag aften (Kl. 18:00).

Følg kampen her: AS Roma vs. Lazio

Rom-derby: FIGC vil slå hårdt ned på det

Det italienske fodboldforbund (FIGC) meddelte fredag, at det ville skærpe kontrollen op til weekendens Serie A-kampe. Målet er at imødegå den "diskriminerende adfærd" fra nogle fansamfund. "Strenge sanktioner" vil blive indført for sådanne sange eller slogans, ifølge en erklæring.

I optakten til det romerske derby har de berygtede Lazio-fans allerede forårsaget endnu en skandale. De offentliggjorde nemlig klistermærker med Mussolini-slogans og Hitler-figuren på de sociale medier.