Medier: Stefano Pioli smides på porten i Milan til sommer efter en dybt skuffende sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Medier: Stefano Pioli smides på porten i Milan til sommer efter en dybt skuffende sæson
Medier: Stefano Pioli smides på porten i Milan efter sæsonen efter en katastrofal sæson
Medier: Stefano Pioli smides på porten i Milan efter sæsonen efter en katastrofal sæsonProfimedia
Simon Kjærs klub skal ifølge flere medier på trænerjagt. Stefano Pioli forventes at være fortid til sommer.

For AC Milan er det ved at være tid til at kigge mod fremtiden, og det betyder, at der er store ændringer på vej. Stefano Pioli, træneren for Rossoneri, ser ud til at være på vej ud af døren, hvilket markerer afslutningen på en periode, der både havde sine højdepunkter og lavpunkter.

Mandagens nederlag mod lokalrivalerne fra Inter, er ifølge flere medier dråben der fik bægeret til at flyde over. Dermed er Milan 17 points efter Inter med fem kampe tilbage af turneringen.

Piolis tid i klubben har været en rutsjebanetur af succes og skuffelser. Nu ser det ud til, at hans dage er talte. Ifølge rygter vil den italienske træner forlade klubben ved udgangen af sæsonen, på trods af at hans kontrakt løber til 2025.

Da Pioli trådte til i oktober 2019 efter Marco Giampaolos exit, var optimismen stor. Hans største bedrift blev Serie A-titlen i 2021-22-sæsonen, hvor Inter blev slået på målstregen, og gjorde ham til en helt i Milano. Men den eufori blev kortvarig, og blev afløst af en sæson præget af skuffelse og uopfyldte forventninger.

Sommeren 2023 blev et skelsættende øjeblik for AC Milan, da ejerne gav Pioli mere magt til at træffe beslutninger. Men denne beslutning, der skulle skabe mere succes, førte til uventede konsekvenser. Afgangene af klublegender som Paolo Maldini og sportsdirektør Ricky Massara kastede en skygge over klubbens fremtid.

Til trods for store indkøb som Christian Pulisic og Ruben Loftus-Cheek, formåede Rossoneri aldrig at true om titlen i Serie A.

De europæiske turneringer forværrede situationen, da Milan tidligt røg ud af både Champions League og Europa League, hvilket kulminerede i et smerteligt nederlag til AS Roma i sidstnævntes kvartfinaler.

Dermed skal AC Milan kigge sig om efter en ny træner. Selvom drømmen om Antonio Conte fremstår umulig at opfylde, er der flere navne, der nævnes som mulige afløsere.

Rygtebørsen melder om alt tra Julen Lopetegui til Marcelo Gallardo, men også tidligere PSG-boss Christophe Gauthier er blevet nævnt som et emne.