Luca Toni om mulig Juventus-duo: Der er mindst 40 mål i de to tilsammen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Luca Toni om mulig Juventus-duo: Der er mindst 40 mål i de to tilsammen

24-årige Dušan Vlahović skiftede i januar 2022 Fiorentina ud med Juventus. Siden er det blevet til 40 mål i 96 kampe for Juve.
24-årige Dušan Vlahović skiftede i januar 2022 Fiorentina ud med Juventus. Siden er det blevet til 40 mål i 96 kampe for Juve.Matteo Bottanelli/NurPhoto via AFP
Juventus er ifølge flere italienske medier interesserede i at hente 22-årige hollandske Joshua Zirkzee til klubben i sommerpausen, og ifølge den forhenværende målsluger Luca Toni, kan det meget vel resultere i et yderst giftigt partnerskab med Juves serbiske frontløber, Dušan Vlahović.

Italienerne kender en rigtig angriber, når de ser en. Antonio Di Natale, Alberto Gilardino, Filippo Inzaghi, Ciro Immobile, Giampaolo Pazzini, Luca Toni, for nu bare i flæng at nævne nogle få navne, der gennem årene har scoret sin andel mål.

Og spørger man sidstnævnte, så er Juventus’ serbiske Dušan Vlahović også en vaskeægte nier, mens Bolognas 22-årige hollænder, Joshua Zirkzee, er en lidt anderledes størrelse.

Den nu 46-årige italienske forhenværende målsluger, der blandt spillede i Bayern München, Fiorentina, Hellas Verona og Juventus i løbet af karrieren med mere end 300 scoringer til følge, sætter i et interview med italienske Gazzetta dello Sport nemlig ord på den mulige angriberduo, der kan komme på tale i sidstnævnte klub.

Således er Juventus meldt interesseret i Bolognas hollandske stjernespids, Joshua Zirkzee, efter det 22-årige forhenværende Bayern München-talent har fået sit helt store gennembrud under Thiago Mottas ledelse i Bologna.

Ifølge italienske medier sigter Torino-storklubben nemlig efter at hente både cheftræner Motta og Zirkzee til Vinovo, hvor Juve til daglig træner, ligesom La Vecchia Signora også har været kædet sammen med den nu knæskadede skotske superstyrmand, Lewis Ferguson, der skulle være udset som erstatning for den dopingsuspenderede Paul Pogba.

Dušan Vlahović indtager andenpladsen på Serie A's topscorerliste kun overgået af Internazionales Lautaro Martínez med sine 23 scoringer.
Dušan Vlahović indtager andenpladsen på Serie A's topscorerliste kun overgået af Internazionales Lautaro Martínez med sine 23 scoringer.Opta by Statsperform, Valerio Pennicino/Getty Images via AFP & Giuseppe Maffia/NurPhoto via AFP

Skulle det lykkedes Juve at lande Zirkzee, kan fans af holdet ifølge Luca Toni se frem til en solid målhøst.

”Mindst 40 mål (kan Vlahović-Zirkzee garantere, red.), men det kommer selvfølgelig også an på holdkammeraterne bag dem,” spår Toni, der scorede 16 landsholdsmål i løbet af karrieren, ifølge den lyserøde italienske sportsavis.

”Hollænderen fra Bologna har en centerforwards fysik, men hans karakteristika er, at han elsker at falde tilbage i banen og binde kampen sammen. Han er knapt så meget angriber som Vlahović. Det er to unge, stærke og papiret kompatible angribere,” lyder dommen fra den 46-årige pensionerede angriber.

Ved samme lejlighed understreger Toni dog, at mens Zirkzee ville være en stor forstærkning af Juventus og et skridt på vejen mod at lukke hullet til de nykårede mestre fra Internazionale, så skal særligt midtbanen også forstærkes.

Netop her kunne polske Piotr Zieliński måske have været et solidt bud for Juventus, men polakken har i stedet ifølge adskillige italienske medier underskrevet en aftale med lige netop Inter, hvortil Zieliński altså kan skifte kvit og frit, da den 29-årige midtbanespiller har kontraktudløb til sommer.

Med fire spillerunder tilbage af årets Serie A kæmper netop Juventus og Bologna om medaljerne, Juventus som øjeblikkelig treer foran Bologna på fjerdepladsen, mens Milan indtager andenpladsen fem point foran Juve.

Mens serbiske Vlahović har nettet 16 gange for Juve i ligaregi, er det for Zirkzees vedkommende blevet til 11 scoringer. Bologna og Zirkzee møder fredag aften Torino på udebane, mens Vlahović og Co. først skal i aktion søndag aften med en udebanetur til Stadio Olimpico hvor Roma venter.