Juventus kæmper sig tilbage fra 0-2 og trækker point i Cagliari

Andrea Cambiaso fra Juventus og Nahitan Nandez fra Cagliari kæmper om bolden i opgøret.Profimedia
Juventus leverede et større comeback i anden halvleg efter at have været bagud med to mål og reddede 2-2 mod Cagliari, da Claudio Ranieris mænd forspildte chancen for at rykke syv point væk fra nedrykningsstregen i Serie A.

Værterne startede bedst af de to hold, men brændte et hattrick af tidlige chancer ved Zito Luvumbo, Ibrahim Sulemana og Eldor Shomurodov, som alle ikke ramte målet.

Sidstnævnte testede til sidst Wojciech Szczesny - i målet trods en brækket næse mod Torino i sidste uge - med et tamt hovedstød, der blev reddet komfortabelt, før Timothy Weah sendte et hårdt skud lige på Simone Scuffet i den anden ende.

Claudio Ranieris hold tog endelig en fortjent føring, da Gianluca Gaetano konverterede fra straffesparkspletten, tildelt for hånd på bolden af Gleison Bremer fra Alberto Dossenashovedstød efter en VAR-gennemgang.

Blot fem minutter senere blev der dømt endnu et straffespark, efter at Luvumbo kom stormende mod en pasning og blev nedlagt af Szczesny, hvilket gav Yerry Mina chancen for at score sit første mål siden maj, hvilket han gjorde fra straffesparkspletten.

Cagliari - Juventus kampstatistik
Cagliari - Juventus kampstatistikOpta by StatsPerform

Det gav Massimiliano Allegri en masse at tænke over, og han reagerede ved at skifte Kenan Yildiz ind i pausen.

Alligevel var det øboerne, der fortsatte med at dominere, og den i pausen indskiftede Matteo Prati måtte se sit forsøg blive afværget.

Problemerne var dog under opsejling, da Dusan Vlahovic på smuk vis reducerede med et frispark fra 20 meter efter et tvivlsomt frispark mod Nahitan Nandez.

Det var forventet, atJuventus ville tage momentum derfra, men Cagliari ændrede klogt formation og trak en angriber tilbage for at blive mere kompakte i forsvaret.

Selvom gæsterne havde bolden mest, var de svære at bryde ned, og i sidste ende skulle der et selvmål til, før Bianconeri reddede uafgjort, da Alberto Dossena uforvarende sendte Yildiz' indlæg forbi sin egen målmand.

Mens Juve kan tage lidt positivt med sig tilbage til Torino efter et stærkt comeback, forlængede flere tabte point deres triste sejrsløse stime på udebane til seks kampe - deres længste sådan en stime siden 2010.

Den Gamle Dame har kun vundet to af deres seneste 12 ligakampe, men deres suveræne forspring i forhold til forfølgerne betyder, at deres UEFA Champions League-plads er så godt som sikker. Cagliari har derimod kun tabt én gang i ni kampe, og de nærmer sig overlevelse på trods af et skuffende kollaps her.

Tjek alle kampstatistikkerne med Flashscore.