Danskerklub tager syvende sejr ud af otte mulige i Serie A og nærmer sig Juventus

Danskerklub i forrygende form i Serie A: Tager syvende sejr ud af otte mulige
Danskerklub i forrygende form i Serie A: Tager syvende sejr ud af otte muligeProfimedia
Bologna noterede sig for syvende sejr i otte kampe, da de på eget græs slog Salernitana med 3-0 og nu kun er tre points efter Juventus på tredjepladsen.

Mens Viktor Kristiansen så hele kampen fra bænken var Jens Odgaard med i startopstillingen. Joshua Zirkzee var tilbage efter sin skade, mens Adama Soumaoro og Sam Beukema var ude med skader.

Salernitanas træner Stefano Colantuono gjorde debut og han kunne se sit holde komme bagud efter 14 minutter. Riccardo Calafiori sendte en herlig bold til Riccardo Orsolini, som fandt netmaskerne med et flot skud fra kanten af feltet.

Nwankwo Simy var tæt på en udligning øjeblikke senere, da han opfangede en dårlig tilbagelægning, men Nicola Ravaglia reddede en-mod-en.

Lige før halvleg lykkedes det hjemmeholdet at fordoble føringen lige før halvleg, da Alexis Saelemaekers hamrede bolden op i hjørnet til stor hubel på Renato Dall'Ara Stadium.

Det lykkedes Jens Odgaard at få bolden i netmaskerne efter 56 minutter fra et afrettet skud fra Riccardo Orsolini, men målet blev annlleret for offside.

Charalampos Lykogiannis satte kornen på værket i kampens tillægstid, da han tæmmede en flot aflevering fra Saelemaekers og flugtede den i kassen via stolpen.