Jesper Lindstrøm laver sin første assist i Napoli

Jesper Lindstrøm laver sin første assist i NapoliProfimedia
Den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm har haft det svært, siden han skiftede til italienske Napoli i sommer, men søndag var der medvind.

Den kreative offensivspiller sørgede nemlig for en meget, meget vigtig assist, da Napoli leverede et comeback mod Hellas Verona i Serie A.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ind efter godt en time, og efter 79 minutter bragte han sig selv i en hovedrolle, da Napoli kom på 1-1.

Han fik bolden lige uden for feltet i venstre side af banen, og da han nåede ind i feltet, snød han sin direkte oppasser ved at stå på bolden.

Han rejste blikket ind mod holdkammeraterne foran mål, og med stort overblik sendte han en præcis og flad bold ind i fødderne på Cyril Ngonge, der sendte bolden over stregen.

Napoli - Verona - Spiller-karakterer
Napoli - Verona - Spiller-karaktererFlashare

Det satte Napoli i gang, og otte minutter senere scorede det georgiske stjerneskud Khvicha Kvaratskhelia det afgørende mål, så Napoli vandt 2-1.

Jesper Lindstrøm havde inden søndagens kamp spillet 17 kampe for Napoli uden at komme det mindste på tavlen.

I Eintracht Frankfurt var han flittig som både målscorer og assistmager, men søndagens oplæg var det første i den lyseblå trøje.

Med sejren kravlede de forsvarende italienske mestre op på en syvendeplads i Serie A, hvor klubben får meget svært ved at forsvare mesterskabet.