Fodboldweekenden LIVE: Henriksen rumsterer i Köln, Arteta forbander dårligste kamp i år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldweekenden LIVE: Henriksen rumsterer i Köln, Arteta forbander dårligste kamp i år

Opdateret
Pierre-Emile Højbjerg var som så ofte før i denne sæson henvist til bænken, da Tottenham søndag mødte Bournemouth.
Pierre-Emile Højbjerg var som så ofte før i denne sæson henvist til bænken, da Tottenham søndag mødte Bournemouth.Profimedia
Den sidste fodboldweekend i 2023 ligger foran os, og vi følger i sagens natur de sidste kampe til dørs her på Flashscore. Læs små og store opdateringer fra hele kloden her i vores live tracker.

31. december

Kl. 20.00 - Mikel Arteta kalder det deres "værste kamp i sæsonen", efter at Arsenal ikke formåede at udnytte en tidlig føring, tabte deres anden kamp i træk og sluttede året på fjerdepladsen efter at have ligget øverst i tabellen ved juletid.

"Smertefuld og trist dag, sådan vil jeg opsummere det. Vi var simpelthen ikke gode nok," sagde han til journalisterne efter kampen.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

"Vi kunne ikke kontrollere det direkte spil. Det var så nemt for Fulham at vinde både den første, og den anden bold og få mulighed for at løbe op på vores banehalvdel, og vi indkasserede to mål på den måde.

"Det, der skete i dag, må ikke ske igen. For hvis du gør det, får du aldrig chancen for at være der, hvor vi gerne vil være."

Kl. 17.39 - Den tidligere Manchester United-forsvarer Eric Bailly vender tilbage til spanske Villareal, efter han har fået ophævet kontrakten med Besiktas. Han spillede tidligere for "Den Gule Ubåd" i sæsonen 2015-16.

Kl. 16.30 - Ifølge vanligt velinformerede Bild er Bo Henriksen kandidat til at overtage trænerposten i FC Köln, der netop har fyret Steffen Baumgart. Danskeren har kontraktudløb til sommer med FC Zürich, der aktuelt er på tredjepladsen i den schweiziske liga, og han har før været meldt på vej ud af klubben.

Kl. 14.09 - Når Tottenham og Bournemouth søndag eftermiddag mødes i den ene af årets to sidste Premier League kampe, er hverken danske Pierre-Emile Højbjerg eller Philip Billing med i startopstillingen for de to mandskaber. Begge danskere må nok engang indfinde sig med at starte på bænken.

Sådan stiller Tottenham og Bournemouth op søndag.
Sådan stiller Tottenham og Bournemouth op søndag.Flashscore

30. december

Kl. 22.40 - Trods en fin kamp af Rasmus Kristensen, kunne Juventus lørdag aften køren en 1-0 sejr i land på hjemmebane mod AS Roma på et mål af Adrien Rabiot efter 48 minutter. Dermed rykker Juventus ind på Inter, som fredag tabte 1-0 ude mod Genoa.

Kl. 21.33 - Cristiano Ronaldo blev med 54 mål årets mest scorende spiller for klub- og landshold, da han scorede til 4-1 i overtiden af Al Nassrs 4-1-sejr over Al-Taawon.

Kl. 20.42 - Tottenham bekræfter lørdag aften, at Hugo Lloris fortsætter karrieren hos MLS-klubben Los Angeles FC. 37-årige Hugo Lloris skiftede til Tottenham i sommeren 2012, hvor han kom til klubben fra Lyon.

Kl. 19.53 - Rasmus Kristensen er blandt Jose Mourinhos 11 udvalgte til startstillingen, når AS Roma i aften møder Juventus i en hyper-svær udekamp.

Kl. 19.17 - Manchester City formåede at gå igennem 2023 uden at indkassere et nederlag på eget græs. Det blev en realitet, da klubben i dag sikrede sig en sikker sejr på 2-0 over Sheffield United

Kl. 18.36 - Thomas Frank og Brenford er inde i en voldsomt skidt periode og tabte for femte gang i træk i Premier League, da de tabte til Crystal Palace.

Crystal Palace - Brentford - Kamp-Statistik
Crystal Palace - Brentford - Kamp-StatistikFlashare

Kl. 18.08 - Efter en række skuffende resultater mod Udinese, Lecce og Salernitana siger Simon Kjær til Sky Italia, at det uhyre vigtigt at AC Milan igen kommer på sejrkurs mod Sassuolo, som har vundet deres sidste tre opgør på San Siro.

"Det hele afhænger selvfølgelig af resultaterne, og vi smed point imod Udinese, Lecce og Salernitana. Det er de kampe, som har givet os et dårligt udgangspunkt i tabellen. Nu har vi Sassuolo, Cagliari og Empoli. Et hold som Milan skal vinde de tre kampe."

Kl. 17.28 - Manchester United har lige meldt ud at Rasmus Højlund ikke bliver klar til aftenens opgør mod Nottingham Forest.

Kl. 16.43 - Mads Roerslev leverede en flot assist, da Brenford bragte sig foran med 1-0 ude mod Crystal Palace, da han med en millimeterpræcis aflevering fandt Keane Lewis-Potter, der med en hurtig afslutning udplacerede Dean Henderson.

Kl. 16.11 - Den danske landsholdsspiller Matt O’Riley fortsatte sin fremragende sæson for Celtic, da han lørdag eftermiddag havde en vigtig fod med i hjemmeholdets sejr over Glasgow Rangers. Læs mere her: 

Kl. 15.36 - Thomas Kristensen er i startopstillingen hos Udinese og Viktor Kristiansen er blandt de 11 udvalgte hos Bologna, når de to klubber i dag brager sammen i Udine. 

Udinese - Bologna - Startopstilling
Udinese - Bologna - StartopstillingFlashare

Kl. 15.02 - Ikke færre end fem danskere er på banen fra start, når Crystal Palace i dag tager imod Thomas Franks Brentford på Selhurst Part. Joachim Andersen er som sædvanlig at finde i midterforsvaret hos hjemmeholdet, men Brentford stiller op med Mathias "Zanka" Jørgensen, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Mads Roerslev på banen fra start.

Kl. 14.07 - Patrick Dorgu er på bænken for Lecce i dagens udekamp mod Atalanta, hvor hjemmeholdet er foran 1-0 med ti minutter igen

Kl. 13:04 - Celtic har den indbyrdes overhånd mod de evige rivaler fra Rangers. Matt O'Riely er vanen tro med for Celtic, når Old Firm fløjtes igang 13:30. Den danske landsholdsspiler blev Flashscores MOM ved seneste Old Firm, og O'Riely er topscorer for skotterne med ni sæsonmål.

Seneste fem Old Firms
Seneste fem Old FirmsFlashscore

Kl. 12:51 - Luton har danske Mads Juel Andersen med på bænken, når de tager imod Chelsea hjemme på Kenilworth Road. Hjemmeholdet jagter tredje sejr i streg, hvor en sejr vil løfte Luton væk fra nedrykningspladserne.

Kl. 11:42 - Italien er først ude af starthullerne i de store ligaer på årets næstsidste dag. Atalanta tager hjemme imod Lecce, der har Patrick Dorgu med på bænken.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

29. december

Kl. 22.00: Gustav Isaksen er blevet indskiftet for Felipe Anderson i Lazios kamp mod Frosinone efter 0-0 ved pausen. Romerne kæmper for at holde kontakt med de europæiske pladser i Serie A.

Kl. 20.45: Jesper Lindstrøm fik tyve minutter på banen, da Napoli skuffede med 0-0 på hjemmebane mod Monza. Begge de to holds trænere fik rødt kort for brok i slutfasen af kampen. 

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Kl. 19.45: Super Cup-opgøret mellem Fenerbahce og Galatasaray i Riyadh er blevet aflyst, efter de tyrkiske spillere er blevet forbudt at hylde 100-års jubilæummet for landefaderen Kemal Atatürk i forbindelse med kampen.

Det fortæller adskillige medier fredag aften. Kampen skulle være begyndt klokken 18.45.

Kl. 18.00: Der spilles fire kampe i Serie A fredag aften, og her kan Gustav Isaksen komme til at spille en rolle for Lazio, der møder Frosinone, Napoli med Jesper Lindstrøm i truppen møder Monza på hjemmebane mens Morten Frendrup og Genoa har sig en større mundfuld at tygge på, når topholdet Inter kommer på besøg i Genova. Endelig varmer Oliver Christensen bænken for Fiorentina mod Torino.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Læs vores anbefalinger til din sportsweekend lige her: