Napoli vil have Serie A-titelforsvaret tilbage på sporet mod førerholdet Inter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Napoli vil have Serie A-titelforsvaret tilbage på sporet mod førerholdet Inter

Walter Mazzarri er tilbage på trænerbænken i Napoli
Walter Mazzarri er tilbage på trænerbænken i NapoliReuters
Serie A-mestrene Napoli gæster ligaens førerhold Inter Milan på søndag, hvor titelforsvarerne vil vise titelaspiranterne, at de ikke er ude af Scudetto-kapløbet endnu.

Efter en ujævn sæsonstart, der kostede Rudi Garcia jobbet som Napoli-træner, fik hans afløser Walter Mazzarri en god start på sin tilbagevenden til klubben med en 2-1-sejr over Atalanta i sidste weekend.

Napoli er stadig nummer fire i tabellen, men Inters uafgjorte kamp mod Juventus i søndags gav Mazzarris mandskab to point op til de to øverste, og selvom der stadig er otte point op til Inter, vil en sejr over førerholdet bringe dem tilbage i kampen.

Simone Inzaghis Inter har allerede bevist, at de er berettigede til titlen i denne sæson. De har det bedste forsvar og angreb i ligaen, har kun tabt én gang, og siden nederlaget til Sassuolo har de været ubesejrede i syv kampe.

Fuld stilling
Fuld stillingFlashscore

Mazzarri ved, hvordan det er at kæmpe om ligatitlen i begge klubber. Han har tidligere tilbragt fire sæsoner i Napoli, hvor han førte dem til en andenplads i 2013, før han kom til Inter, men blev fyret tidligt i sin anden sæson i klubben.

Hans eneste trofæ kom i Napoli, da han vandt Coppa Italia i 2012, og for den 62-årige ville en Scudetto være kronen på værket i en karriere, hvor han har været manager i Serie A siden 2004 uden den ultimative succes.

Napolis triumf i sidste sæson er blevet indfanget på film af deres præsident Aurelio De Laurentiis, og Mazzarri føler, at en del af Scudetto-sejren er takket være hans arbejde i klubben.

"Forleden kom præsidenten ind i omklædningsrummet, han viste mig et klip, der vil komme med i filmen, og jeg fik kuldegysninger, den samme følelse, som jeg havde med Coppa Italia på vej tilbage fra finalen i Rom," sagde Mazzarri for nylig.

"Da jeg forlod klubben, havde vi gjort meget, og da vi sluttede på andenpladsen med den trup, vi havde, da jeg ankom, vil jeg tage æren, for klubbens opstigning startede med mig."

Nu har Mazzarri chancen for virkelig at skrive historie i Napoli, men et nederlag til Inter på søndag vil gøre den drøm næsten umulig, i hvert fald i denne sæson.

Fuld spillerunde
Fuld spillerundeFlashscore

Juventus har chancen for at toppe tabellen, i hvert fald indtil søndag, hvor de skal møde Monza på niendepladsen på fredag. Juve er to point efter Inter, men møder et Monza-hold, der er ubesejret på hjemmebane i denne sæson.

Ligesom Inter tabte Juve kun mod Sassuolo i denne sæson, og siden da har de været ubesejrede i otte kampe.

AC Milan kom tilbage på sejrssporet i ligaen med en 1-0-sejr over Fiorentina i sidste weekend, efter at de i fire kampe uden succes var gledet væk fra de to øverste pladser, og de ligger på tredjepladsen, seks point efter rivalerne fra Inter.

De har brug for at komme tilbage fra deres 3-1 nederlag til Borussia Dortmund i Champions League i tirsdags, når de møder Frosinone på lørdag, et hold, der har 18 point, men kun to af dem er kommet på udebane.

AS Roma på femtepladsen møder Sassuolo på søndag, som trods sejre over Inter og Juventus er nede på 14. pladsen med kun to hjemmesejre ud af syv mulige.

En fejl af Jose Mourinhos Roma kan få Bologna til at rykke endnu højere op i tabellen. Bologna ligger á point med Roma og har kun tabt to gange i denne sæson og skal på søndag møde Lecce på udebane.

Se alle kampe i Serie A her.