Celtic rykker fra i toppen takket være fremragende assist fra Matt O’Riley  i derbysejr

Celtic rykker fra i toppen takket være fremragende assist fra Matt O’Riley i derbysejr

Kyogo Furuhashi scorer Celtics andet mål mod Rangers
Kyogo Furuhashi scorer Celtics andet mål mod RangersAFP
Den danske landsholdsbobler Matt O’Riley fortsatte sin fremragende sæson for Celtic, da han lørdag eftermiddag havde en vigtig fod med i hjemmeholdets sejr over Glasgow Rangers.

Efter at Paulo Bernardo midtvejs i første halvleg havde givet Celtic en 1-0 føring, fordoblede hjemmeholdet føringen kort før pausen på en fremragende assist fra O’Riley

Spillernes bedømmelser
Spillernes bedømmelserFlashscore

Trods tæt opdækning fra to forsvarsspillere formåede han at vende omkring og servere bolden for japanske Kyogo Furuhashi, som bankede Celtic foran 2-0.

Tingene blev endnu værre for udeholdet, da de fik Leon Balogun udvist 20 minutter for en nødbremse.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Det lykkedes dog James Tavernier at reducere til 1-2 for gæsterne to minutter før tid, men tættere på kom Rangers aldrig.

Dermed har Celtic nu otte point ned til netop Rangers, som dog har spillet to kampe færre.

23-årige Matt O’Riley er noteret for ni mål og ni assists i 26 kampe i samtlige turneringer for Celtic.

Klik her for at se alle statistikkerne fra kampen.