Skotsk medie: Tysk storklub har meldt sig ind i kampen om Brøndby-angriber

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skotsk medie: Tysk storklub har meldt sig ind i kampen om Brøndby-angriber

Mathias Kvistgaarden er en af de Brøndby-spillere, der er ret så eftertragtet.
Mathias Kvistgaarden er en af de Brøndby-spillere, der er ret så eftertragtet.Profimedia
Brøndby-angriberen Mathias Kvistgaarden har efterhånden slået sit navn fast på Brøndby-holdet, og han har udviklet sig til at være en af de mest spændende angribere i Superligaen.

Den danske U21-landsholdsangriber Mathias Kvistgaarden har gennem længere tid tiltrukket interesse fra flere klubber i udlandet.

I sommerens transfervindue var der en ret tydelig flirt mellem den energiske angriber og den skotske storklub Celtic. Rygterne om et skifte varede stort set hele transfervinduet, men handlen blev aldrig til noget, da et formodet bud på cirka 34 millioner kroner blev afvist af Brøndby

Det er dog ikke, fordi Celtic ikke længere er interesseret. Nu skal skotterne dog nok kæmpe hårdt for at få Kvistgaarden ind i folden. Der er angiveligt konkurrence fra Tyskland.

Ifølge mediet Football Scotland har den tyske storklub Schalke 04, der spiller i 2. Bundesliga, taget kontakt til Mathias Kvistgaardens agent i et forsøg på at høre, hvad han synes om dem.

Det er ikke til at vide, om Mathias Kvistgaarden stadig er at finde på Vestegnen, når januar-transfervinduet lukker, men noget kunne godt tyde på, at Brøndby skal gøre sig klar til at modtage bud på den unge angriber. 

Mathias Kvistgaarden har i denne sæson leveret fem mål og fem assist i Superligaen.