Ingen julegave til Napoli: Taber til Mourinho's Roma og får to mand smidt ud

Ny skuffelse for Napoli: Taber til Mourinho's Roma og får to mand smidt ud
Ny skuffelse for Napoli: Taber til Mourinho's Roma og får to mand smidt udProfimedia
De regerende mestre fra Napoli fik ikke færre end to spillere smidt ud, da klubben lørdag aften måtte læg ryg til et 2-0 nederlag ude mod AS Roma på Stadio Olimpico.

Jose Mourinho havde valgt at starte med Rasmus Kristensen på banen, og han fik masser at se til mod en stærk napolitansk angrebstrio, hvor Khvicha Kvaratskhelia, Matteo Politano og Victor Osimhen skiftevis satte romerne under et hårdt tryk.

Første halvlegs mest omdiskuterede hændelse var dog, da den altid iltre Mourinho valgte at tage et alvorsord med Kvaratskhelia efter at han følte, at georgieren havde forsøgt at filme sig til et frispark.

Det næste dramatiske indfald skete efter 66 minutter, hvor Nicola Zalewski måtte hive i nødbremsen for at stoppe Matteo Politano, men Politano blev så frustreret, at han sparkede ud efter polakken, hvorefter han blev udvist.

AS Roma - Napoli - Player Ratings
AS Roma - Napoli - Player RatingsFlashare

Det gav naturligvis hjemmeholdet overtaget i kampen, og det udnyttede de efter 76 minutter, da Lorenzo Pellegrini elegant halvflugtede bolden i kassen til 1-0.

Fire minutter før tid brød frustrationerne ud i lys lue for Napolis nigerianske angriber Victor Osimhen, der fik marchordre efter sit andet gule kort. Og Romelo Lukaku lukkede ned for en helt igennem rædselsfuld lille-juleaften for gæsterne, da han fordoblede føringen i dommerens tillægstid.

Dermed rykkede Roma op på sjettepladsen, 'et point foran Napoli i den italienske Serie A.