Inter-legende Klinsmann drømmer om Serie A-titel mod Milan: Vil være en drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Inter-legende Klinsmann drømmer om Serie A-titel mod Milan: Vil være en drøm
Inters tyske trekløver
Inters tyske trekløverProfimedia
Inter kan blive italienske mestre mandag aften i Derby della Madonnina. Den tidligere Inter-profil Jürgen Klinsmann håber det lykkes for sit tidligere hold, mens han husker tilbage på en god tid i det nordlige Italien.

Jürgen Klinsmann glæder sig over den mulighed Inter har for at sikre sig Serie A-titlen i det kommende Derby della Madonnina. Det fortæller mediet Football Italia

"Det er en fantastisk omstændighed. Næsten som en drøm", lyder det fra tyskeren, der tilbragte tre sæsoner i Inter fra 1989-1992. 

Han understregede dog, at dette ikke bør blive en besættelse for holdet at afgøre det mod Milan, da der kommer andre muligheder end mandag aften. 

”Det vigtige er, at Scudetto'en kommer. For at forstå denne sæsons storhed, skal vi tænke på, at vi ikke længere spørger os selv, 'hvis' Inter vinder, men mere 'når' de gør det".

Jurgen Klinsmann lod minderne om de intense Milan-derbyer komme til live igen, og lod billederne komme frem på sin indre nethinde.

"Forestil dig ventetiden. Fansene, der mens du står i kø i bilen, siger til dig, at de håber du scorer for dem”.

Han delte et af sine personlige øjeblikke fra derbyet, som personligt ikke var de store successer for tyskeren, der i knap 100 kampe for Nerazzurri lavede 34 mål.

"Jeg scorede kun ét mål mod Milan, i mit næstsidste derby efter to sæsoner, hvor det ikke lykkedes. Det var i december 1991, og jeg var den lykkeligste mand i verden. Men så udlignede Van Basten, og så... 1-1”, husker Klinsmann, mens han også sender store roser afsted mod klubbens fans.

Klinsmann har også bemærket den kollektive styrke hos Inter's spillere anno 2024. En styrke der har skaffet dem en føring på 14 points ned til AC Milan på andenpladsen. Begge hold mangler otte kampe i sæsonen.

"Man kan ikke rigtig nævne én spiller. Ikke i dette hold, der fungerer så godt sammen", siger Klinsmann, inden han fremhævede individuelle spillere som Lautaro Martinez og Hakan Calhanoglu.

Seneste indbyrdes opgør
Seneste indbyrdes opgørFlashscore

En af de nuværende profiler er Marcus Thuram, som tyskeren har fulgt tæt gennem karrieren.

"Jeg spillede med hans far (Lilian Thuram, red.), før Marcus blev født, under hans tid i Monaco. Han selv bragt sig til hvor han er i dag, men jeg har følelsen af, at han vil vokse yderligere".

Milanesisk fodbold i slutfirserne og halvfemserne var også delt mellem Inter og AC Milan. Hvor AC Milan satsede på hollænderne Ruud Gullit, Marco Van Basten og Frank Rijkaard, gik bysbørnene den tyske vej med Klinsmann, Lothar Matthäus og nu afdøde Andreas Brehme.

Netop Brehme, der afgjorde VM-finalen i 1990 på et straffespark, havde en enorm kærlighed til den italienske klub mindes Klinsmann.

"Andy elskede virkelig Inter. Han følte, at hvert eneste af holdets succeser var hans”.

Du kan følge Milano-derbyet direkte i Flashscores Match Centre.